Programovanie - Desktop alebo notebook?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Okt, 2014, 11:35
Programovanie - Desktop alebo notebook?
Čo viac preferujete na programovanie alebo čo je podľa vás lepšie na programovanie? Klasický desktop alebo notebook s externým monitorom a príslušenstvom?
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: Programovanie - Desktop alebo notebook?
Ved otazka je na teba: potrebujes to prenasat? Ak nie, tak smelo do desktopu.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Okt, 2014, 11:35
Ja som to mal namysli túto tému ako diskusiu, aký je váš názor
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
notebook fullhd (1920x1080), docking station, dva externe monitory k tomu, podla moznosti 2x 39" UltraHD neboli tedyk 4K. To je programovanie par-excellance. Nudzovo mozes notebook zobrat do vlaku alebo autobusu (samozrejme bez monitorov).
SSD samozrejmost aby si nezosedivel pri tom cakani.
SSD samozrejmost aby si nezosedivel pri tom cakani.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
samozrejme, ze desktop.
Ale ako hovori tuto turbo, tak notebook ak sa potrebujes prenasat, ak pracujes surovo na jednom mieste tak desktop a nie je o com.
Ale ako hovori tuto turbo, tak notebook ak sa potrebujes prenasat, ak pracujes surovo na jednom mieste tak desktop a nie je o com.
Ntb plus monas dva či tri
programátor potrebuje vždy prenášať ;-)
Ssd by som dnes dal ako povinnú výbavu pre každého kto nechce pri PC zostarnut
programátor potrebuje vždy prenášať ;-)
Ssd by som dnes dal ako povinnú výbavu pre každého kto nechce pri PC zostarnut
Oba. A source control niekde uplne mimo s dostupnostou pre oba pocitace.
Ale zavisi to od povahy Tvojej prace. Ak robis den doma, den v praci, den u zakaznikla kdesi v zahranici, tak asi bude notebook vyhodnejsi. Lebo okrem prace tam moze vsetko ostatne po ruke.
Ak na druhej strane robis v prevaznej miere z jedneho miesta, tak desktop. Ten bude dost casto vykonnejsi ako notas.
Akurat synchronizacia medzi pc a notasom musi byt dobre nastavena, lebo robit to rucne je o nervy.
A ked mas ako ja, vyvojovu masinu na virtualnom servri kdesi v prdeli (bo musim => podmienka zakaznika), tak je to uplne sumafuk, najdolezitejsia aj tak bude linka.
Ale zavisi to od povahy Tvojej prace. Ak robis den doma, den v praci, den u zakaznikla kdesi v zahranici, tak asi bude notebook vyhodnejsi. Lebo okrem prace tam moze vsetko ostatne po ruke.
Ak na druhej strane robis v prevaznej miere z jedneho miesta, tak desktop. Ten bude dost casto vykonnejsi ako notas.
Akurat synchronizacia medzi pc a notasom musi byt dobre nastavena, lebo robit to rucne je o nervy.
A ked mas ako ja, vyvojovu masinu na virtualnom servri kdesi v prdeli (bo musim => podmienka zakaznika), tak je to uplne sumafuk, najdolezitejsia aj tak bude linka.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
D3 battletag: LubikKiller#2504
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nie vzdy. Ak pracuje na vzdialenom serveri, potrebuje poriadne pripojenieBroslowski napísal: programátor potrebuje vždy prenášať ;-)