Dobrý deň,
mám taký problém že keď som na jednom PC vytvoril domácu sieť mi vyskočilo okienko z heslom a z druhého PC sa chcem pripojiť tak ma to tam proste nepripojí a neviem prečo. Nevedel by mi niekto poradiť?
Pre info mám rovnaké windows-y a PC sú v sieti.
Nedá sa pripojiť do domácej siete
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Re: Nedá sa pripojiť do domácej siete
Control Panel > Network and sharing center > Change advanced sharing settings > Enable Turn Off password protect sharing
Vypol som heslo už aj predtým ako čakal som niečo čo mi pomôže a nie tieto základné veci ktoré vie aj škôlkar mal som na tých PC domácu sieť aj predtým len po preinštalovaní win. na jednom z PC sa už následne nedalo pripojiť ale vyriešil som to inak. Ďakujem sa vaše neuveritelné pomocné komentáre
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mozno keby si napisal podrobnejsie, ako to mas prepojene, ake mas masky siete, ci IP pripraduje DHCP, ci su v rovnakej domene, alebo mas IPcky priamo v masinach . . . tak by ti aj niekto pomohol. Takto je to vestenie z cajovych listkov.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
drzim palce, aby ti tento arogantny pristup priniesol v zivote stastie. tu sa ovsem k sebe spravame slusne. hlavne, ked potrebujeme pomoct.lekvar napísal:Vypol som heslo už aj predtým ako čakal som niečo čo mi pomôže a nie tieto základné veci ktoré vie aj škôlkar mal som na tých PC domácu sieť aj predtým len po preinštalovaní win. na jednom z PC sa už následne nedalo pripojiť ale vyriešil som to inak. Ďakujem sa vaše neuveritelné pomocné komentáre