Ucebnica Angliny pre samoukov +CD

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00

Ucebnica Angliny pre samoukov +CD

Príspevok od používateľa BaM »

Ahoj. neviete mi niekto poradit daku ucebnicu anglictiny pre samoukov s CD, pripadne ake mate skusenosti s psicho volkmenom?
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Používateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa CrakeN »

ja mam doma TAXUS Learning + CD ... nie je to najhorsie, treba si zvyknut na to, ze slovensky preklad anglickej vety je doslovny a uplne presne podla gramatiky, teda nie slovenskej ale anglickej ... ako idu porade slovicka v anglickej vete, tak podla toho idu presne slovenske ... je to pohoda ...
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Matl0_w1C »

CrakeN napísal:ja mam doma TAXUS Learning + CD ... nie je to najhorsie, treba si zvyknut na to, ze slovensky preklad anglickej vety je doslovny a uplne presne podla gramatiky, teda nie slovenskej ale anglickej ... ako idu porade slovicka v anglickej vete, tak podla toho idu presne slovenske ... je to pohoda ...
:E to je ti taka somarina, jak niekto moze porovnavat ang. vyslovnost a slovensku? ang. gramatiku a slovensku?! sak to je taka somarina, akurat ta to zblbne, gramatiku sa tym urcite nenaucis, jedine slovicka, bleh
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Praveze potrebujem nieco na naucenie gramatiky, slovicka us dake viem, ale z pracovnych dvovodou sa musim naucit tu anglinu a s tych istych dvovodou nemam cas chodit na kurzy lebo som stale niekde nacestach.
Takze so msi predstavoval nieco take ze pocuvam to CD a sem tam si precitam nieco z ucebnice, alebo kombinacia.
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Matl0_w1C > a co by si radil ty?
Matl0_w1C
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00

Re: ucenie sa anglictiny doma

Príspevok od používateľa Matl0_w1C »

ebox napísal:odporucam jednoznacne veci z www.englishbox.sk -kvalitou su spickovy. ceny su v pohode.
to je pekne, ze si sam robis reklamu a ked pozeram na to tvoje meno, mohol si si dat neco menej napadne :wink:

inak podla mna sa cudzi jazyk neda lahko naucit, ked si sam, pretoze musis pochopit ako myslia po "anglicky" tvorenie viet, pouzivanie casov, a vobec je to dost komplikovane, alebo sa prihlas do skoly 3 veku :D
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
BaM
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

No tak us som daku kupil, vola sa to ucebnica pre samoukov taka A5 format a 2cd k tomu, jedine co som zohnal. (clovek by neveril ako tasko je v Prahe kupit slovensku knihu)

Návrat na "Debata o všetkom"