Ktory dobry obchod pre novy smartfon ???
Ktory dobry obchod pre novy smartfon ???
Zdravim vsetkych mobilnych a pc maniakov!
Prosim Vas o radu.
Planujem po MWC 2015 kupit novy smartfon. Aky, to este neviem...
Potrebujem od Vas radu, ohladom dobreho obchodu.
Moje poziadavky:
- existujuca pobocka v Kosiciach, alebo v Presove (v KE pracujem, do PO to mam na skok - koli pripadnej reklamacii)
- predaj smartfonov s SK distribuciou (nie sedivky- to predava kde kto)
- dobra povest obchodu
- dobre ceny (nie predrazene- porovnatelne ceny s inymi obchodmi)
Vopred Vam dakujem za tipy!
Prosim Vas o radu.
Planujem po MWC 2015 kupit novy smartfon. Aky, to este neviem...
Potrebujem od Vas radu, ohladom dobreho obchodu.
Moje poziadavky:
- existujuca pobocka v Kosiciach, alebo v Presove (v KE pracujem, do PO to mam na skok - koli pripadnej reklamacii)
- predaj smartfonov s SK distribuciou (nie sedivky- to predava kde kto)
- dobra povest obchodu
- dobre ceny (nie predrazene- porovnatelne ceny s inymi obchodmi)
Vopred Vam dakujem za tipy!
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Ktory dobry obchod pre novy smartfon ???
alza
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Obchod nesplna 2. bod 

Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
splna alza ako kazdy druhy shop na slovensku predava aj sk distribuciu aj sedivky...
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + PS5
Ako zistim, ktory smartfon je z akej distribucie ? Pri popise produktu to nie je uvedene.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Nay, Datart... co ides robit ramcovu zmluvu, ze najprv vyberas dodavatela a az potom predmet obstarania? 

- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
v datarte mas dobre to, ze sa fon da poistit proti rozbitiu a pod. - celkom vyhodne, myslim si ze najvyhodnejsie v porovnani s konkurenciou.
fon by som ale kludne bral aj v takom datacompe, focuse, alebo si vyber co chces a pozri cez heureku kde su naj ceny. nikdy nenajdes 10modelov najlacnejsie u jedneho predajcu, stale bude daco lacne tu daco tam
fon by som ale kludne bral aj v takom datacompe, focuse, alebo si vyber co chces a pozri cez heureku kde su naj ceny. nikdy nenajdes 10modelov najlacnejsie u jedneho predajcu, stale bude daco lacne tu daco tam
Spoiler: ukázať
Dakujem za tipy.
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Ja som napriklad bral z Focusu. Najprv som ani nevedel ze maju aj fony ale v konecnom dosledku mi to prislo ako najlepsie riesenie. Maju dobre ceny, ceska/slovenska distribucia (Part. No), kamenna predajna v centre, takze preco nie 

Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
tak tak, ale aj cena musi byt ok.
napr som raz bral znamej xperiu M2 v datacompe za 194eur! kdezto vsade inde stala 250e a viac. na bazosi sla za 200. nechapem, odkial mali taku cenu.
napr som raz bral znamej xperiu M2 v datacompe za 194eur! kdezto vsade inde stala 250e a viac. na bazosi sla za 200. nechapem, odkial mali taku cenu.
Spoiler: ukázať
Nebola to nahodou xperia s EU distribuciou? Ide mi aj o tento fakt.
Ja proste hladam v Kosiciach, alebo v Presove obchody ako su napriklad: mp3.sk a marzo.sk a im podobne obchody specializovane na predaj mobilov,smartfonov,tabletov a prislusenstva k nim. Nezakladal som tuto temu, aby som sa dozvedel,ze existuje nejaky datart ci alza. To vie snad kazdy. Poznate taky obchod ???
Ja proste hladam v Kosiciach, alebo v Presove obchody ako su napriklad: mp3.sk a marzo.sk a im podobne obchody specializovane na predaj mobilov,smartfonov,tabletov a prislusenstva k nim. Nezakladal som tuto temu, aby som sa dozvedel,ze existuje nejaky datart ci alza. To vie snad kazdy. Poznate taky obchod ???