RC model auta - spalovaci motor

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55

RC model auta - spalovaci motor

Príspevok od používateľa MaceKx »

Ahojte, najde sa tu nadsenec do RC modelov ktory by mi vedel poradit ? Chcem si zadovazit model auta zo spalovacim motorm, nieco jazdene za malo penazi a neviem sa rozhodnut ktory zobrat. Som amatar takze sa v tom vobec neviznam.

Rozhodujem sa medzi http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/hpi/620432/ model od HPI neviem presnu specifikaciu komplet s prilusenstvom za 5000 Kc

alebo comu sa ja priklanam Carson VW Scirocco CV.10 4WD-RTR ktory si viem zohnat este v zaruke za 100 €

http://rc-modely.heureka.sk/carson-nitr ... r-2_4-ghz/

Dakujem za radu ked sa v tom niekto vyzna :)
Youki
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 28. Okt, 2008, 11:09

Re: RC model auta - spalovaci motor

Príspevok od používateľa Youki »

Nazdar
Ak ti mozem poradit tak ako zaciatocnik by si nemal zacinat so spalovakom ale s niecim co ma elektropohon.
Auto zo spalovakom je pekna vec ale treba mat uz riadne skusenosti z riadenim niecoho takeho rychleho inak to roztrepes ani nebudes vediet ako.
Nehovoriac o tom ze kym si zajazdis tak musis mat vsetko dobre pripravene,znamena o motor sa stale starat,vsetko mat dobre nastavene,vycistene,budes smrdet od paliva,vsetko zamastene a aj tak nikdy nemas 100% istotu ze si v ten den zajazdis.Proste to nieje ako ked ides kosit travu ze par krat potiahnes a uz to vrci.
Ja mam elektro co jazdi 40km/h , mam co robit aby som to neroztrepal a to jazdim uz zopar rockov.
Spoiler: ukázať
CPU: Core i7-3930K @ 4700Mhz / 1.40V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
anonym_a8

Príspevok od používateľa anonym_a8 »

Presne tak. Ja som mal par lietadiel, zacinal som s motorakmi (zhaviky) a skoncil som pri elektrike. Okolo motora je vela prace, vela spiny a ma to charakteristicku "vonu" ricinu. Ak by som si mal vybrat z tych dvoch, tak beriem to HPI.
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55

Príspevok od používateľa MaceKx »

Som si vsetkeho vedomi co to obnasa ze spalovak je stale o praci a hlavne o udrzbe a to presne chcem mam rad motory spalovacie a s takymto niecim by som chcel rad pohrat a ked odide motor moja chyba :/ uvidime kazdopadne nechcem nic nove presne aj preto ze nemam nic najazdene ale chce to skusit uvidim ake to bude a ci sa to bude dat zvladnut. Dakujem za rady.

Návrat na "Debata o všetkom"