taktoval som celerona 667mhz a dsostal som z neho 850mhz.dosku neviem ale chem sa spytat ci s klasickym chladicom co bol k nemu dodavany ci je ten takt ok ci to neposkodi cpu pri dlhsom pouzivani....
teda na kolko stupnou celzia fici a kolko stupnov celzia treba aby bol v bezpeci.nemam tu poruke ani soft masina je doma a pytam sa viac menej zo zvedavosti .....kedze ak osa poznam kym pridem domov k masine tak na to zabudnem....dik
staci teplota na akej zvyknu behat a teplota ktora by pre taky cpu mohla byt kriticka.....
mal by byt ok len tie cisla by ma zaujimali....ja si uz nepametam....diki
celeron 667 teplota
- PeqpeK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00
Re: celeron 667 teplota
no ja som podobne taktil celera 633@790MHz a maximalne co som videl mal 35°C cize tieto cpucka malo kuria tak sa toho moc bat nemusim ale myslim ze ak by si tam mal tych 50-60 stupnov tak by som rozmyslal o vylepseni chladenia, ale ak si mu nezvysoval napatie tak by nemal piectlezgy napísal:taktoval som celerona 667mhz a dsostal som z neho 850mhz.dosku neviem ale chem sa spytat ci s klasickym chladicom co bol k nemu dodavany ci je ten takt ok ci to neposkodi cpu pri dlhsom pouzivani....
teda na kolko stupnou celzia fici a kolko stupnov celzia treba aby bol v bezpeci.nemam tu poruke ani soft masina je doma a pytam sa viac menej zo zvedavosti .....kedze ak osa poznam kym pridem domov k masine tak na to zabudnem....dik
staci teplota na akej zvyknu behat a teplota ktora by pre taky cpu mohla byt kriticka.....
mal by byt ok len tie cisla by ma zaujimali....ja si uz nepametam....diki
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti
Dobre povedane,ja ked som mal tiez 633 tak isiel aj bez xladica,len very hot a neodporucam.Dal som tam mohutnejsi pasiv a primontoval ventilator.Po oc mal 25 v burne.Takze pohodka,len keby som mal vtedy lepsiu dosku a dal ho cez 790...Takze sa neboj
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00