Staram sa o jeden Vu+ Solo2 a je to paradna masinka. Oproti Solo je lepsi vo vsetkom (CPU, RAM, flash, LAN, ...), vid
porovnanie. Vsetko tam bezi rychlo, ziadne cakanie na nejake menu a podobne. Je okolo neho ziva komunita, takze alternativne firmwary maju stale nejake updaty a lahko sa aktualizuju (cez menu update, restart). Ja mam na "mojej" krabicke nahodeny VTi image. Neseka sa to, nemrzne to, normalne to spolupracuje s SG2100 motorom a nataca parabolu, na displeji zobrazuje uzitocne informacie, zobrazuje normalne diakritiku v EPG, atd. A ked ta omrzi nechat si zo seba robit SkyLinkom dobry den, pohodlne cez menu nainstalujes OScam. Samozrejme, stale je to Linuxova patlanina, takze nejake to citanie na internete bude potrebne, ale ked to raz rozbehas, uz na to nemusis druhykrat siahnut. Tato masina uz bezi par rokov a ani neviem, kolkokrat tomu vypadla elektrina, nikdy tam nebol problem s nasledovnym bootovanim, poskodenym imagom, ci stratenymi nastaveniami. Proste zariadenie, pri ktorom aj niekto rozmyslal, kym ho navrhol.
Solo2 je samozrejme drahsie od Solo a stoji dvakrat tolko (och nie). Ale v absolutnej hodnote je to len 130,- € a ziskas po kazdej stranke lepsi pristroj. Ide hlavne o tu rychlost, je to naozaj radost pouzivat. Rozhodne by som siel do Vu+, ale celkom urcite by som kupil Solo2.
Edit: Este k tym televizorom. Ja uz poslednu dobu akosi TV neodporucam, ako som robil kedysi. Dovodm je, ze sa prestali vyrabat plazmy a do LCD sveta sa nemontujem. Vobec by som nemohol nejaku LCD TV odporucit s kludnym svedomim. Sam cakam, kym sa trosku pochlapi OLED. Uz ma ta cierna laka a chcel by som aj vacsiu uhlopriecku, ale zatial to trpi neduhmi LCD, ktore neviem prekusnut.