kde kupit tonery ?
kde kupit tonery ?
zdravim, firma z ktorej beriem tonery (printmania.sk) mi po reklamacii opatovne poslala šitne tonery, ktore zas po par vytlackoch robia čmuhy takze snimy nadobro koncim,
originaly kupovat nebudem lebo ked si zratam kompletku do nasej hp cm1312nfi mfp, tak za to mam novu mašinu uz aj s tonermi v baleni.
rad by som chcel referenciu na nejaky obchod, kde maju dobre kompatibilne tonery za rozumny peniaz.(hentie išli po 20€, cize hocico lacnejsie bude este vacsi šit, cize kludne dam 30+)
dakujem
originaly kupovat nebudem lebo ked si zratam kompletku do nasej hp cm1312nfi mfp, tak za to mam novu mašinu uz aj s tonermi v baleni.
rad by som chcel referenciu na nejaky obchod, kde maju dobre kompatibilne tonery za rozumny peniaz.(hentie išli po 20€, cize hocico lacnejsie bude este vacsi šit, cize kludne dam 30+)
dakujem
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: kde kupit tonery ?
http://www.em-toner.sk/
Bral som do svojho samsungu, Samsung MLT-D101S - kompatibilný (ID: 522) , cena smiesna 18E.
Pred objednanim som sa o nom informoval mailom - promptna a k veci odpoved.
Okamzite odoslanie, vela informacii o stave objednavy a balika.
Tlaci zatial ok, pekne krabica s potlacou, bublinova vystuha, zafoliovany s navodom...
Bral som do svojho samsungu, Samsung MLT-D101S - kompatibilný (ID: 522) , cena smiesna 18E.
Pred objednanim som sa o nom informoval mailom - promptna a k veci odpoved.
Okamzite odoslanie, vela informacii o stave objednavy a balika.
Tlaci zatial ok, pekne krabica s potlacou, bublinova vystuha, zafoliovany s navodom...
Kód: Vybrať všetko
Dobry den, chcel by som sa informovat ohladom produktu: Kód produktu: 2106/
Samsung MLT-D101S - kompatibilný
Ide o repasovany toner alebo druhovyrobu? Aka je znacka/vyrobca produktu?
Dakujem
EM Laser s.r.o. <objednavky@em-toner.sk>
08.12.14
komu: mne
Dobrý deň.
Je to nový kompatibilný toner. Nie renovácia.
Vysoká kvalita. Predá sa cca 40 - 50 ks týždenne.
Reklamácia 0 kusov.
Toner je vyrobený v Číne.
Výroba na Slovensku stojí okolo 20 - 25€ ( ale máme aj tie )
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
my berieme od Grand MS ,ceny fajn, kvalita fajn a aj kvôli tomu že sú v PD čo máme v prípade nutnosti "na skok"
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Júl, 2014, 12:16
tie ceny na em toner su ozaj skvele...skoda ze som si to neprecital skor ale kupil som repas od alzy ale tak nepouzil som ho mozno ho tie svine zoberu nazad vramci 14 dni...
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Niekde som to tu už spomínal kedysi dávnejšie. Osobne som si prešiel tortúrou výmeny dodávaťeľov tonerov/atramentov (6/7 dodávateľov - už presne neviem). Od lacných šuntov čína/garážová firma až po originály. Aj tak som skončil u ABEL tonerov - cena o niečo vyššia ako konkurencia, avšak kvalita a popredajná podpora TOP. Reklamácie bez problému, kvalita tlače výborná.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Ano myslel som ich. Eshop: http://www.abel.sk/eshop
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
tak som ich objednal vtom Abel, cena je pre mna vyhovujuca (dali mi dost dole z tej ceny co maju vtom katalogu), dodaju mi to osobne cez ich rozvoz.uvidim na tlac.
my berieme tiez Abel a zatial dobre, z casu na cas sa objavi nejaka smuha ale reklamaciu zatial vzdy vybavili
Spoiler: ukázať
http://bit.ly/1H7E24e ... lebo cena je epická
farebné ok, čierna je troška horšia (viac do siva), ale výdrž +/- rovnaká ako pri origo, mne to osobne stačí.
Môže byť, neviem, ja som vždy kupoval cez e-shop, zatiaľ som nič nemusel reklamovať, takže spokojnosť.