Včera večer, (26.6) som si stiahol prvý diel tohto seriálu, aby sa mi lepšie spalo , no nakoniec som to dopozeral do konca s otvorenými očami, neskutočná peckovica. Hodnotenie som nepozeral, no neprekvapilo ma to. Prvý diel ma okolo hodiny.
to s tymi drogami teda velmi dotiahnute nebolo, silk road atd...
a mr. robot bude asi iba vyplod jeho fantazie! ked hovoril elliotovi, ze co spravi s plynom, krical na celu miestnost a elliot sa ho potom opyta do they know about this? no you are first!
Naposledy upravil/-a Bumpy_SK v Ne 05. Júl, 2015, 16:29, upravené celkom 2 krát.
hmm tak mozno elliot != mr. robot [na reddite pisali, ze nikto iny s mr. robotom nerozprava a tak tak som si to zacal vsimat a vyzera, ze to tak nebude
Angela + Shayla = hmmm...
riadne psycho
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Quicky nie si sám, treba si uvedomiť chlapci ze tieto,, kockate'' hlavy nikdy neboli normálne, pre svoju veľkú kapacitu mozgu. mne sa to paci, samozrejme pilot zatiaľ top ale aj ostatné časti sa dajú, hlavne to rozprávanie do deja sa mi páči
minule niekto dal teoriu, ze mr robot je v podstate jeho otec ktoreho si predstavuje
...aj cele to, ze fsociety bezi uz dlho a tak mi dava vyznam vtom, ze naozaj to je cele vyplod jeho mysle
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2