Ahojte, mam ZOTAC GeForce GTX750 Ti 2GB DDR5, vsetko zatial OK, az na BF2 - hadze mi tam taketo textury, resp. chyby:
Mal som najaktualnejsie ovladace z NVIDIA, skusal som aj tie vydane pred nimi - stale to iste. V hre som skusal stiahnut AA z 8x na 2x, nepomohlo.
Vsimol som si ze tie "cierne flaky" sa objavuju len na vzdialenejsich texturach, ako keby blbol mip-map ci ako sa to vola (ak som netrepol uplnu kravinu teraz).
Co to moze byt a ako to odstarnit prosim?
Dakujem
GF 750 Ti vykresluje v BF2 chybne textury
GF 750 Ti vykresluje v BF2 chybne textury
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: GF 750 Ti vykresluje v BF2 chybne textury
Pokial to robi vyslovene v BF2 tak to nie je HW problem. Je to stara hra, cize to nikto neriesi, asi tak.
Nastavil som rozlizenie textur z HIGH na MEDIUM a je to OK.
Argument "je to stara hra, nikto to neriesi" neberiem
Kupil som si BF3, zatial ma neoslovila... Mozno ked na nej odhram viac casu, uvidime
Argument "je to stara hra, nikto to neriesi" neberiem
Kupil som si BF3, zatial ma neoslovila... Mozno ked na nej odhram viac casu, uvidime
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ale ber, výrobcovia majú dosť problémov z novými bugfestami ako riešiť x rokov starú hru
Ja tomu rozumiem, ale co narobis ked x rokov stara hra je podla mnohych hracov lepsia ako tie "novinky"
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Priklad: mam porsche z roku 1969, je z mojho pohladu lepsie ako panamera rok vyroby 2014. A co, myslis ze vyrobca robi na to diely a existuje nejaka podpora? Snivaj dalej.
A so starymi hrami je to rovnake. Je fuk co si myslis, vyrobca zastavi po par rokoch akukolvek podporu, alebo vyjde novy diel a papa.
A so starymi hrami je to rovnake. Je fuk co si myslis, vyrobca zastavi po par rokoch akukolvek podporu, alebo vyjde novy diel a papa.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
OK, som myslel ze bude mat niekto tip na nejake nastavenie v ovladacoch, ktore by to mohlo odstranit. Nejake vynutenie/zakazanie triple buffer, post processing alebo neviem coho
Beriem to v pohode, ale zatial ma BF2 stale bavi viac ako BF3...
Beriem to v pohode, ale zatial ma BF2 stale bavi viac ako BF3...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Mar, 2012, 20:58
Ved poskusaj aj sam, v ovladacoch mas aj napovedu co ake nastavenie robi. Ked tak skus nastavit 16AF, vysoku kvalitu.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno narovinu BF a spol nv nikdy poriadne neišli ani ked to bolo aktuálne
takže sa ozaj pohraj iba z nastavením či už v hre alebo v ovládačoch
takže sa ozaj pohraj iba z nastavením či už v hre alebo v ovládačoch