Zdravim.
Poradi mi niekto dobru appku na zaznamenavanie gpx logov z trasy na biku napr?
Chcem aby:
dokazala fungovat aj po vypnuti displeja
vie nahrat gpxko na server ked chcem
Mal som jednu appku, ktora vyzerala skvelo, akonahle sa vypne mobil prestane nahravat /mobil sa pri spustenej appke ani nevypne/,
a jej problem bol ten, ze po skonceni trasy ak niesom online AK nenahrala trasu hned uz ju potom nenahrala vobec - teda chcela, aby bol mobil vkuse online, co je nemozne kvoli vydrzi.
Appka pre Nokia Lumia 630 na gpx?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Appka pre Nokia Lumia 630 na gpx?
Spoiler: ukázať
Re: Appka pre Nokia Lumia 630 na gpx?
ja používam endomondo, pri vypnutom displeji v pohode, a myslím si že by malo fungovať aj nahrávanie neskôr ale to treba vyskúšať, ja mam väčšinou zapnuty mobilny net, tak neviem.
čo máš inak za telefón keď ti nič nevydrží baterka ? resp. aké dlhé trasy robíš ?
lebo naposledy som bol štyri hodiny a aj so zapnutým netom (stačílo EDGE) mi nekleslo ani pod 60 percent (lumia 830)
čo máš inak za telefón keď ti nič nevydrží baterka ? resp. aké dlhé trasy robíš ?
lebo naposledy som bol štyri hodiny a aj so zapnutým netom (stačílo EDGE) mi nekleslo ani pod 60 percent (lumia 830)
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini
PS5 Slim
PC: in progress
PS5 Slim
Za pokus by mozno stal aj TripMeter. Trasu zaznamenava aj pri vypnutom displeji a nie je potrebne mat zapnute mobilne data. Po ukonceni trasy sa zaznam ulozi a nasledne sa da konvertovat do .gpx a poslat na mail alebo skydrive. Neviem ako je na tom s vydrzou, pouzivam ju len na kratke trasy (5km).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak logicky myslim,ze ziadna apka ti nenahra log bez netu/myslim lokalizaciu trasy atd/ kedze sama o sebe gps nema,ci sa mylim ako to funguje ? ak hej sry...
endo pouzivam aj ja a je to easy ,lahke ,nezere baterku.
endo pouzivam aj ja a je to easy ,lahke ,nezere baterku.
jaj chalan to chce ako .gpx log, ja som myslel že je to len preklep z GPS, keďže X a S sú pri sebe 

MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini
PS5 Slim
PS5 Slim