Výber HDD, spolahlivý pre zálohu dát
Výber HDD, spolahlivý pre zálohu dát
Ahoj, potreboval by som odporučiť HDD, priorita je pre mna spoľahlivosť.
štiepam sopky v utorok a stredu na objednavku podanu v sobotu
som doktor ale diplom mi spadol do sopky
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Výber HDD, spolahlivý pre zálohu dát
zrovna tu mame dva 3TB Redy na RMA
ale stat sa moze pri vsetkom samozrejme...
Spolahlivy ci spolahlivejsi disk neexistuje, podstata zalohy dolezitych dat je, mat ich vo viacerych kopiach na roznych mediach a tieto mat na roznych miestach.
ale stat sa moze pri vsetkom samozrejme...
Spolahlivy ci spolahlivejsi disk neexistuje, podstata zalohy dolezitych dat je, mat ich vo viacerych kopiach na roznych mediach a tieto mat na roznych miestach.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
absolutne a bez debaty. Ziadny JEDEN disk nie je v pohode.
Tvoje data, cas a priesery vyplyvajuce z ich straty maju mnohonasobne vyssiu hodnotu ako je cena akychkolvek DVOCH diskov.
Musis mat dva. V ziadnom pripade nesmu zostat v jednej kancelarii, v jednom byte... poziar, vytopenie, vykradnutie...
Tvoje data, cas a priesery vyplyvajuce z ich straty maju mnohonasobne vyssiu hodnotu ako je cena akychkolvek DVOCH diskov.
Musis mat dva. V ziadnom pripade nesmu zostat v jednej kancelarii, v jednom byte... poziar, vytopenie, vykradnutie...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ved hej, jeden disk mam tento bude ako druhy.
štiepam sopky v utorok a stredu na objednavku podanu v sobotu