Ati Radeon 8750m 1gb
Ati Radeon 8750m 1gb
Ahojte mám taký problém že mam graficku kartu Ati Radeon 8750m 1gb a chcel by som neaku lepšiu len moc neviem kde hladať a neaku zohnať aby aj pasovala ... mohli by ste mi prosím poradiť ??? za odpoveď vopred ďakujem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Ati Radeon 8750m 1gb
kedže je to v notebooku pravdepodobne sa nedá vymeniť
napíš aký to je nb
napíš aký to je nb
Spoiler: ukázať
no prave ono je to Probook od HP myslím inside ... obsahuje hentu grafiku čo som písal ale on by mal ťahať dobre ta grafika ze je celkom fajn akurat mi blbnu FPS na prehliadači nedalo by sa to teda aspon neako nastaviť že by grafika viac davala do chromu ?
https://www.alza.sk/hp-probook-455-d464 ... lternativy prestne tento mam
//spojene posty, precitaj si prosim pravidla - newmi
https://www.alza.sk/hp-probook-455-d464 ... lternativy prestne tento mam
//spojene posty, precitaj si prosim pravidla - newmi
Si uplne vedla.
Blizsie specifikuj to ze ti blbnu FPS v prehliadaci. Hras nejake tie prehliadacove online hry alebo nieco take ? Len tak mimochodom, prehliadac nema sancu tu grafiku vytazit, cize upgradom grafiky si nepomozes.
Blizsie specifikuj to ze ti blbnu FPS v prehliadaci. Hras nejake tie prehliadacove online hry alebo nieco take ? Len tak mimochodom, prehliadac nema sancu tu grafiku vytazit, cize upgradom grafiky si nepomozes.
Ou tak si rád nechám poradiť.. Ano hrám online hry a na nich... Teda konkrétne hru darkorbit
V tvojom pripade je na vine procesor. Tieto onlinovky vsetky bezia na jednom jadre, no a ten procak zrovna vykon na jedno jadro nema vysoky
a čo mam teda spraviť ??? viem že ten procesor nieje bohvie čo ale je tam aj tenhratelny čip a tvrdili ze ku hram je to dobra vec .. myslíte teda ze by sa dal vymenit ten procesor alebo čo mamspraviť aby to šlo dobre ??
Aj keby isiel vymenit CPU tak jedine za iny AMD a tym si teda nepomozes. To ze ti nejaky blbec v elektro nahovoril somariny a ty si tomu uveril je jedna vec, realita je ale inde ...
za neake 4 jadro by som si pomohol ... len by som potreboval poradit ake by mi pasovalo a čo ? ..
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nepomohlo by to lebo tie hry ťažia hlavne z jedného vlákna
inak toho kto ti poradil ten nb by som zažaloval
inak toho kto ti poradil ten nb by som zažaloval
Spoiler: ukázať