preco by nemala? gtx960 nie je velky rozdiel od mojej gtx660 a s 970 si zahra v pohode, brzdit ju urcite nebude a zas s i7 by mal vyssie FPS na ukor vykonu CPU
kolki tu nakupili i5+970 a dobre a zrazu nie, dobre nevyjadrujem sa
tak co mu poradite? aby zmenil i5 za i5 s percentualnym narastom vykonu 20% alebo vgu 960?
Skor aj poradte, mozno ju moze brzdit ale ani to nepostrehne a zas 970 mu da vyssie FPS ako 960, su hry ktore viaz zatazuju CPU a ine VGA
Eh, 3,3ghz boost sandy i5 to bude brzdit mozno viac mozno menej, o tom bez debat. Niekde rozdiel vo vykone oproti 380/960 uvidi, otazne je ci mu to za ten priplatok za 970 a problemy s tymi kartami stoji.
Myslim ze je daleko dolezitejsie mat dobre minima a snimky generovane s minimom stutteru ako vo fraps vidiet par avg fps navyse.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Brzdit bude, ale neber to tak, ze vzdy a vsade. V hrach ako GTA V, Project Cars a co ja viem Battlefield online, budes narazat na CPU limit... moze to ale kludne znamenat, ze ti to pojde 45FPS namiesto 60FPS s OC i7 aj to len v urcitych scenach narocnych na CPU.
Urcite by som sa upgradu nebal, nie je to tak, ze neuvidis zlepsenie. Dalsia vec je, ze cena GTX970 sa za posledny polrok nepohla, resp. sa pohla este smerom nahor. Pri kartach tejto triedy by som asi zvazil bazar.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Future proof 970 neni ani nahodou a nikdy nebude, koli memory blackhole, AS, atd. Ten radiator je az na par W vyssiu spotrebu vykonnejsi uz teraz, netrpi stutterom a FPS dropmi po zaplneni vram a je hlavne lacnejsi
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.