Nazdar,
kamarát chce kúpiť auto, benzín, cena do 5000€ + 1500 rezerva na LPG, teda má strop 7000€ - auto, lpg, počiatočný servis
Požiadavky má také že v ňom chce voziť veci na akcie, tj nie malý kufor, na streche nech sú nosiče a auto nech je aj do terénu - lesné cesty... viac info o tom nemám, jedine čo napísal čo tam chce natrepať ale to asi veľmi nepomôže (musia tam napratat cng nadrze stan, zbroj stol lavice moja posteľ tá bude na nosiči, zopár krabic s topánkami, a jedna stolička a dake čačky ale sedadla možem sklopit ked tak)
viem že tažko poradiť pri takýcho požiadavkách ale určite mu pomôžete viac ako ja
... pár minút do zadu mi poslal toto, že niečo také by bolo fajn (kedže o mesiac o povýšia na horára) http://auto.bazar.sk/13282841-ponukam-n ... -d-limited
Auto 5000 + 1500 LPG
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Apr, 2009, 18:08
Re: Auto 5000 + 1500 LPG
Nejaky Subaru Forrester sa do tej ceny naramne zmesti. Napr. http://subaru-forester.autobazar.eu/25- ... 14883.html
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Tu si nehat radit pri kupe auta je samovrazda, pozri si temu co radia 3000€ auto....nadrapovanie si predkoziek, a názor skrz názor...budes mat v tom gulas vacsi jak doteraz.... ak hladas spolahlivost benzin motor bez turba...
a neviem to LPG, ked je to novsie auto ano, ale ja som to nasral do 15 rocneho auta, a skoda penez....idelne kupit uz niečo s plynom, odskusane, funkcne, ideálne od novoty. to je jedna rada co by som ti z vlastnej skusenosti dal
a neviem to LPG, ked je to novsie auto ano, ale ja som to nasral do 15 rocneho auta, a skoda penez....idelne kupit uz niečo s plynom, odskusane, funkcne, ideálne od novoty. to je jedna rada co by som ti z vlastnej skusenosti dal
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
O ten Jeep sa nemusí ďalej ani zaujímať, keďže je to diesel... V tej cene keby sa našlo možno Pajero, Suzuki Grand Vitara v 4x4, najideálnejšie však už s namontovaným LPG, keďže v konečnom dôsledku namontované LPG v aute už nemá takú hodnotu ako nové.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ked Forester tak určite nie 2.5XT, nie je to zrovna motor ktorý je lacný na servis a s LPG už určite nie.
Ked už tak 2.0i kde je 92kW ten je na LPG najvhodnejší, je iba v predfacelifte, facelift má 116kW a ten pri LPG vie tiež prepláchnuť penaženku (nastavenie ventilových vôli vychádza na cca 1000€), atmosferická verzia má v prípade MT vždy redukovanú prevodovku
Ak by sa nejednalo o drsnejší terén tak by sa dalo uvažovať o Outbacku 2.5i, kde v prípade MT je rovnako redukovaná prevodovka, motor je vhodný aj na LPG. Za 7000€ by sa dal nájsť aj kus s LPG.
Čo môže potrapíť je dvojhmota, ktorá bohviečo nevydrží, stojí mám dojem 700€ (mám AT tak to neriešim) ale je nahraditelná jednohmotou z Forestra
Ked už tak 2.0i kde je 92kW ten je na LPG najvhodnejší, je iba v predfacelifte, facelift má 116kW a ten pri LPG vie tiež prepláchnuť penaženku (nastavenie ventilových vôli vychádza na cca 1000€), atmosferická verzia má v prípade MT vždy redukovanú prevodovku
Ak by sa nejednalo o drsnejší terén tak by sa dalo uvažovať o Outbacku 2.5i, kde v prípade MT je rovnako redukovaná prevodovka, motor je vhodný aj na LPG. Za 7000€ by sa dal nájsť aj kus s LPG.
Čo môže potrapíť je dvojhmota, ktorá bohviečo nevydrží, stojí mám dojem 700€ (mám AT tak to neriešim) ale je nahraditelná jednohmotou z Forestra
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja by som isiel na jeho mieste do jeepu grand cherokee,dost vela 4.7 s lpg urcite na predaj je je to cheap servis, jednoduche auto v podstate,do terenu aj priestoru dost mal som spokojnost