nevie niekto kde sa da dobre parkovat vo viedni pri vianocnych trhoch?
nezalezi na cene, skor dostupnosti, vdaka
Parkovanie vianocne trhy Vieden
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Obchvat Bratislavy D4+R7
obcanx: Pri Prateri a na Donaustadtbrucke je P+R za 3,40 eur/24h. Odtial ide vzdy metro (2,20 za jednu jazdu).
FVE 12.45 kWp V/Z
Parkovanie
hmm, vdaka za tip..
pozeram ze ten Donaustadtbrücke je este vyhodnejsi, co sa dostupnosti tyka.. lebo pri pratri som nenasiel P+R, aspon nie na googli resp na parkopedia.at - ale ta A22 ma celkom dostala... otazne uz len je, ktora moznost je lepsia.. A22 a metro (2 osoby), alebo ist na drahsie parkovisko rovno pod rathaus.. hypoteticky povedmze ze 3hodiny by tam stali 12eur, 2.2*4+3.4 je tiez 12, cize financne je to jedno.. no ale.. neviem to takto od stola porovnat, ake nevyhody ma ist priamo do centra, rad si necham poradit
tipnem si, ze je to len v tom, ze sa nebudem musiet predierat mestom autom, ale pojdem metrom? kedze to A22 je ako keby parkovanie pri dialnici.. pokial som to teda spravne pochopil, usetrim si metrom 2x7km mestom ? alebo je za tym nieco viac ?
pozeram ze ten Donaustadtbrücke je este vyhodnejsi, co sa dostupnosti tyka.. lebo pri pratri som nenasiel P+R, aspon nie na googli resp na parkopedia.at - ale ta A22 ma celkom dostala... otazne uz len je, ktora moznost je lepsia.. A22 a metro (2 osoby), alebo ist na drahsie parkovisko rovno pod rathaus.. hypoteticky povedmze ze 3hodiny by tam stali 12eur, 2.2*4+3.4 je tiez 12, cize financne je to jedno.. no ale.. neviem to takto od stola porovnat, ake nevyhody ma ist priamo do centra, rad si necham poradit
tipnem si, ze je to len v tom, ze sa nebudem musiet predierat mestom autom, ale pojdem metrom? kedze to A22 je ako keby parkovanie pri dialnici.. pokial som to teda spravne pochopil, usetrim si metrom 2x7km mestom ? alebo je za tym nieco viac ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Obchvat Bratislavy D4+R7
Trosku som sa sekol, je to pri Praterbrucke, vola sa to ale P+R U3 Erdberg (http://www.parkandride.at/). Najvacsia vyhoda je, ze netreba ist do mesta autom, plus mozes ostat dlhsie, ist sa poprechadzat po Viedni a auto ti stoji blizko dialnice A4 smer BA. Okolo Praterbrucke potom opatrnejsie, vo velkom sa tam prerabaju mosty za plnej prevadzky (4 pruhy v jednom smere), clovek moze lahsie zazmatkovat.
FVE 12.45 kWp V/Z
Re: Parkovanie vianocne trhy Vieden
jo super, mas pravdu, je to lepsie pri dialnici niekde zaparkovat a clovek ma volnost
vdaka za radu fakt luxus takto riesenie.. dam potom vediet, ako sa podarilo
vdaka za radu fakt luxus takto riesenie.. dam potom vediet, ako sa podarilo
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
urcite P+R erdberg, v pohode sa tam da dostat aj po B9 a nemusis kupovat ani dialnicnu.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Caute, nejedna sa mi o Vianocne trhy, ale je to Vieden. Kde najlepsie zaparkovat ak idem na koncert do Stadthalle? Mate nejake rady? Na ofiko stranke citam, ze za 7e maju parkovanie pocas koncertu, s cenou nemam problem, skor ci nebude po akcii cakacka na exit dalsiu hodinu. Alebo nieco ine v blizkosti haly? Dik.