Unravel
Re: Unravel
Clovece vdaka za tip, vypada to nadherne! Tiez som o tejto hre nevedel
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /
Paradička, vyzera to fajnovo, taká zábavka do vlaku, keď nebude serial
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Podľa všetkého sa to vydarilo
http://www.sector.sk/novinka/112300/ako ... nravel.htm
http://www.sector.sk/novinka/112300/ako ... nravel.htm
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
a trošku ma tá cena odrádza ešte aj mimo steamu
Uz to niekto hrate? Potrebujem nezaujaty nazor ci sa to oplati kupovat. Ide mi hlavne o hratelnost.
vyzerá to super ale 20€ je moc za 5 hodín gameplayu
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Mám to kúpené, ale ešte nebol čas sa prekúsať ani cez tutorial, takže k hrateľnosti sa ti nevyjadrím. Je to každopádne iné, už len tým, že progres spočíva v práci s tým vláknom vlny. Zatiaľ som len nadšený z vizuálu a atmosféry, vyzerá to nádherne a je to až smiešne nenáročné. Downsamplujem zo 4K v pohode na stabilných 60 fps. Netuším aké je to dlhé, ale keď z toho prejdem slušnejšiu porciu, tak zreferujem.
Budúci mesiac beriem - so synom zahráme .
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Kedy ako. Radšej 20 eur za toto než 50 za tie prehypované zabugované AAA blbosti čo na nás vypúšťajú veľké štúdia. Aj Alan Wake bol krátky a je to pre mňa jedna z naj hier posledných rokov. Toto je fakt umelecké dielo. Mám za sebou pár levelov a je to proste nádherné, také melancholické pohladenie pre dušu. Hudobný podmaz na jedničku a vizuál ani nehovorím, užívam si to.LeaR napísal:vyzerá to super ale 20€ je moc za 5 hodín gameplayu
Ťažko dať nezaujatý názor na niečo čo ti vlezie pod kožu... hrateľnosť, no... je to klasická 2D plošinovka, tým sú dané hlavné princípy, neviem čo by si pri tomto od hrateľnosti očakával. Je založená hlavne na prekážkach v prostredí, na fyzikálnych zákonoch a využití toho vlákna vlny tak, aby si tie prekážky prekonal. To vlákno ti ubúda, po čase skončí a ďalej sa nedostaneš, takže si potrebuješ vždy ďalšie primotať na daných miestach. Niekedy sú tie klbká vlny rovno pod nosom, ale občas aj trochu mimo, takže ak ti niekde dôjde vlákno, treba sa poobzerať trochu bokom, zjavne človek niečo prehliadol. Originalita je v tom, že pomocou toho vlákna si vlastne sám vytváraš prvky v prostredí a potom ich využívaš, nie je to len bezduché skákanie po vopred daných bodoch. Občas sú aj miesta, ktoré sa dajú prejsť rôznymi spôsobmi.BOB! napísal:Uz to niekto hrate? Potrebujem nezaujaty nazor ci sa to oplati kupovat. Ide mi hlavne o hratelnost.
Je to ale hlavne hra o emóciách, tie to posúvajú do inej roviny než väčšinu ostatných plošinoviek.
Jeden z úvodných levelov som nahodil, spoiler alert samozrejme.
Alan Wake bol vyborny s tym suhlasim. Podla tvojho videa je Unravel super hra. Tiez som unaveny z novych ackovych brakov. Radsej si zahram takuto behacku. Heh dufam ze nema problem s kepler architekturou, ako je v poslednej dobe zvykom u novych hier.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Tak som to práve dorazil, poviem len jedno... WOW! Silná emócia. Škoda slov, treba si to zahrať.
Btw. origin mi píše 9 hodín hracej doby, z toho som možno 2 hodiny opakoval nejaké levely z pasie. Čiže na prvý pokus cca 7 hodín hracej doby vrátane 5-6 slušných zásekov na niektorých puzzle. Teoreticky teda ak je niekto génius a prekukne všetky puzzle za pár sekúnd, tak tých 5 hodín je reálnych. Zostala mi nezozbieraná asi polovica secrets, takže nejaká tá motivácia na replay tam ešte je. Dlhé to teda určite nie je, ale to vôbec nevadí, lebo hra je dokonalá taká aká je. Dávno ma žiadna takto nechytila za srdce. Odporúčam toto aplikovať na každého kto hejtuje herný priemysel, bude to spoľahlivá terapia.
Za mňa 10/10 a kalap dole pred Coldwood Interactive, a EA píšem po dlhej dobe malé bezvýznamné plus za podporu toho projektu.
Btw. origin mi píše 9 hodín hracej doby, z toho som možno 2 hodiny opakoval nejaké levely z pasie. Čiže na prvý pokus cca 7 hodín hracej doby vrátane 5-6 slušných zásekov na niektorých puzzle. Teoreticky teda ak je niekto génius a prekukne všetky puzzle za pár sekúnd, tak tých 5 hodín je reálnych. Zostala mi nezozbieraná asi polovica secrets, takže nejaká tá motivácia na replay tam ešte je. Dlhé to teda určite nie je, ale to vôbec nevadí, lebo hra je dokonalá taká aká je. Dávno ma žiadna takto nechytila za srdce. Odporúčam toto aplikovať na každého kto hejtuje herný priemysel, bude to spoľahlivá terapia.
Za mňa 10/10 a kalap dole pred Coldwood Interactive, a EA píšem po dlhej dobe malé bezvýznamné plus za podporu toho projektu.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Mňa takto chytil Ori and the Blind Forest Môžem odporučiť, prešiel som ju po dokončení potom hneď ešte raz. Ten dej a hudba v tej hre chytí za srdce. Určite odporúčam.
.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
To si určite tiež dám, veľa ľudí na to odkazuje v rámci debát o Unravel.