Pri hrani mi ztmavne obrazovka
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Pri hrani mi ztmavne obrazovka
podalmna si si odpovedal sam na 99perc zdroj,ak nepomoze reinstal...
GPU nemas pretocenu..
mne sa to stane, ak necham pretoceny profil na GPu, tak asi nejaka ochrana a proste sa mi vypne monitor.
u mna to zrdojom nie je, kedze mam druhy :-P
mne sa to stane, ak necham pretoceny profil na GPu, tak asi nejaka ochrana a proste sa mi vypne monitor.
u mna to zrdojom nie je, kedze mam druhy :-P
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
ked som mal 144hz monitor od benq a gtx 970 (predtym na 60hz v pohodicke) tak sa mi stavalo ze csgo znicoho nic ako keby zamrzlo na asi 20sekund a nasledne obzivlo, nespadli drivery a nikdy mi to na 60hz monitore nerobilo. zostava zrala okolo 220w a zdroj bol cca 550w bronze nemusi to byt tym ze zdroj nestiha, moze to byt monitorom.
Spoiler: ukázať
toto moze robit uplne cokolvek. nekompatibilita ram, prehrievajuci sa chipset.. nedostatocne napajanie do vga, fakt ze hocico..
skus iny slot na vga, skus ine ramky..
zdroj by mal byt ok na tu zostavu.
skus iny slot na vga, skus ine ramky..
zdroj by mal byt ok na tu zostavu.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mne pády a zamŕzania spôsobovala grafika, skús keď tak na integrovanej alebo s inou, ostatné hry mi šli bez problémov a tak isto aj v záťažových testoch.
edit .. hodil som to do zlej temy.. dal som to tam kde to ma byt > http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 1#p1288551
Naposledy upravil/-a SurrendeR v Po 25. Jan, 2016, 23:32, upravené celkom 2 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
presne takto isto mi prisiel balik z ciny podlozka!!len tak zastrceny v schranke v panelaku vydrbani postari