Pravidlá a informácie o Rozhovoroch
Pravidlá a informácie o Rozhovoroch
Pravidlá a informácie o Rozhovoroch:
1. Pozorne sformulujte čo sa chcete spýtať
2. Otázky sa kladú vopred aj počas rozhovoru
3. Otázku kvôli väčšiemu prehľadu očíslujte
4. Hosť si vyberie na ktoré otázky odpovie
5. Otázky budeme spisovať do prvého postu daného vlákna
6. Po ukončení Rozhovoru najlepšie otázky a odpovede na nich zverejníme v článku na pc.sk
Pravidlá budeme postupne dopĺňať.
Posledný rozhovor: Lukáš Litvaj tvorca stolovej hry Watchmen of Destiny: Pýtajte sa ma (aj na to ako viesť úspešnú kampaň na Kickstarteri)
Nasledujúci rozhovor: Maťo Urbašík z NaTesle.sk: Pýtajte sa ma (o Tesle, aute o ktorom sa najviac hovorí a píše)
1. Pozorne sformulujte čo sa chcete spýtať
2. Otázky sa kladú vopred aj počas rozhovoru
3. Otázku kvôli väčšiemu prehľadu očíslujte
4. Hosť si vyberie na ktoré otázky odpovie
5. Otázky budeme spisovať do prvého postu daného vlákna
6. Po ukončení Rozhovoru najlepšie otázky a odpovede na nich zverejníme v článku na pc.sk
Pravidlá budeme postupne dopĺňať.
Posledný rozhovor: Lukáš Litvaj tvorca stolovej hry Watchmen of Destiny: Pýtajte sa ma (aj na to ako viesť úspešnú kampaň na Kickstarteri)
Nasledujúci rozhovor: Maťo Urbašík z NaTesle.sk: Pýtajte sa ma (o Tesle, aute o ktorom sa najviac hovorí a píše)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Pravidlá a informácie o Rozhovoroch
to bude celkom oriesok, lebo dobry rozhovor nie je len zhluk otazok, ale mal by mat nejaku dopredu pripravenu strukturu a ciel kam chce smerovat, mal by reagovat na odpovede respondenta, prehlbit sa v teme atd. ale cenim si vasu snahu priniest sem nieco nove, sam som zvedavy ako to dopadne.
Spoiler: ukázať
Vdaka. Uvidime. Je to iny koncept nez klasicke rozhovory. V porovnani s nimi maju jednu vyhodu, tu sa moze pytat ktokolvek.
Toto je skor rozhovor typu AMA (ask me anything), ktory sa rozmohol hlavne na Reddit-e. Ak sa nemylim.
- molnart
- Pokročilý používateľ
ok, nemam s tym skusenosti, ja rozhovory citam vacsinou len v trende, v tyzdni a podobnych magazinoch. hovorim sam som zvedavy a vidim ze otazky sa pekne zbieraju, urcite to bude zaujimave
GIGABYTE sa stava sponzorom Rozhovorov na nasom fore.
GIGABYTE do sutaze o najlepsiu otazku kazdeho Rozhovoru venoval tricka, tasky a podlozky pre mysky.
Po skonceni rozhovoru, sa bude hlasovat o najlepsej otazke. Ak bude v diskusii viac ako 10 otazok, tak sa prv v diskusii vo vlakne vyberie 5 najlepsich otazok a o tych sa bude potom hlasovat.
Vitazovi hlasovania posleme tricko, podlozku a mysku. A ak bude chiet tak aj knizku Sci-fi zbierka 2010, este stale nejake knizky mame
GIGABYTE do sutaze o najlepsiu otazku kazdeho Rozhovoru venoval tricka, tasky a podlozky pre mysky.
Po skonceni rozhovoru, sa bude hlasovat o najlepsej otazke. Ak bude v diskusii viac ako 10 otazok, tak sa prv v diskusii vo vlakne vyberie 5 najlepsich otazok a o tych sa bude potom hlasovat.
Vitazovi hlasovania posleme tricko, podlozku a mysku. A ak bude chiet tak aj knizku Sci-fi zbierka 2010, este stale nejake knizky mame
- molnart
- Pokročilý používateľ
ja uz po precitani velkeho textu som sa tesil na grafiky a zakladne dosky
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
no ja som prekvapený, že sú ceny až takéto,... čakal som skôr len to tričko
.
Treti rozhovor bude o automobilovom fenomene sucasnosti, o elektromobile Tesla.
Vlakno rozhovoru zverejnime dnes vecer.
Vlakno rozhovoru zverejnime dnes vecer.
Stvrty rozhovor bude o dronoch a lietani s nimi.
Vlakno rozhovoru otvorime zajtra/pozajtra.
EDIT: Rozhovor nájdete vo vlákne : Marek Kulhánek z VideoFly studio: Pýtajte sa ma (o dronoch a lietaní s nimi)
Vlakno rozhovoru otvorime zajtra/pozajtra.
EDIT: Rozhovor nájdete vo vlákne : Marek Kulhánek z VideoFly studio: Pýtajte sa ma (o dronoch a lietaní s nimi)
Piaty rozhovor bude o vyvoji pocitacovych hier so spolocnostou Alda Games : https://aldagames.com
Uskutocni sa buduci stvrtok 23. februara 2017.
Vlakno rozhovoru zverejnime v najblizsich dnoch.
Uskutocni sa buduci stvrtok 23. februara 2017.
Vlakno rozhovoru zverejnime v najblizsich dnoch.