Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
EDIT :
700km
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1362414 prvé dojmy
-----------------------------------------------------------------------------
15000e tops s DPH(menej je viac v tomto prípade)
VEĽKÉ Dilemiaky sa na mna lepia. Z celého trhu ma zaujali:
Bude to auto na veľa rokov
BUde musieť v budúcnosti dúfajme pohltiť 1 respektíve 2 deti (veľká šanca na dvojičky geneticky až nad 80% )
Peugeot 2008 (perfektný dizajn, fajn výbava, ževraj pohodlné vozeníčko, cena je skvelá vzhľadom na výbavu) - trápi ma však ževraj pomerne veľký hluk v kabíne.. a 3jvalce oturbené ... ale tak chvália to.. ale čo ja viem
Nová C3 (v podstate tie isté ako v prípade peugeotu)
Najviac ma zaujal Seat Ibiza - skvelá cenová ponuka so 150 HP motorom + MP. Nič podobné som na trhu nenašiel (za danú cenu)
Páči sa mi aj škoda YETI ale zatiaľ v normálnej výbave mimo cenovú reláciu
Pozeral som Japoncov - nič zaujímavé pre mňa, a keď to už začalo byť zaujímavé stojí to kopec prachov...
Čo ešte pozrieť?
Požadujem:
1- výkon aspoň 100 HP
2- veľmi rád by som automat aj keď v tej cene asi nesplniteľná túžba (či?)
3- Chcem mať ticho v kabíne vodiča pri 130tke na dialnici
4 - vpredu to musí mať dobré sedačky nie dáke pochybné lavice
5- požadujem čo možno najkvalitnejší in dash systém (dotykovka) s android auto, apple car ci jak sa to vola (v podstate odnože mirror linku)
6 - kufor musí byť väčší ako v mojej pande (čo napr suzuki swift nespĺňa napriek tomu že je to Bčkové auto)
Nie, nechcem bazárové auto, nebudú na to prachy, budeme to keď tak brať na 3/4tinky a fakt cheme to auto na dlho. Ročne ak spravím 10 000km tak som rád ... čiže žiadne masívne nájazdy.
Nvm či chcem naftu, ak by bol na to dôvod prečo nie. Pretekať sa nepotrebujem ale ak budem chcieť v 90tke obehnúť čokoľvek bežné, nechcem mať problém s dynamickým zrýchlením (0-100 ma nezaujíma, skôr 70 - 120 a pod je pre mna podstatné zrýchlenie)
Vďaka
700km
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1362414 prvé dojmy
-----------------------------------------------------------------------------
15000e tops s DPH(menej je viac v tomto prípade)
VEĽKÉ Dilemiaky sa na mna lepia. Z celého trhu ma zaujali:
Bude to auto na veľa rokov
BUde musieť v budúcnosti dúfajme pohltiť 1 respektíve 2 deti (veľká šanca na dvojičky geneticky až nad 80% )
Peugeot 2008 (perfektný dizajn, fajn výbava, ževraj pohodlné vozeníčko, cena je skvelá vzhľadom na výbavu) - trápi ma však ževraj pomerne veľký hluk v kabíne.. a 3jvalce oturbené ... ale tak chvália to.. ale čo ja viem
Nová C3 (v podstate tie isté ako v prípade peugeotu)
Najviac ma zaujal Seat Ibiza - skvelá cenová ponuka so 150 HP motorom + MP. Nič podobné som na trhu nenašiel (za danú cenu)
Páči sa mi aj škoda YETI ale zatiaľ v normálnej výbave mimo cenovú reláciu
Pozeral som Japoncov - nič zaujímavé pre mňa, a keď to už začalo byť zaujímavé stojí to kopec prachov...
Čo ešte pozrieť?
Požadujem:
1- výkon aspoň 100 HP
2- veľmi rád by som automat aj keď v tej cene asi nesplniteľná túžba (či?)
3- Chcem mať ticho v kabíne vodiča pri 130tke na dialnici
4 - vpredu to musí mať dobré sedačky nie dáke pochybné lavice
5- požadujem čo možno najkvalitnejší in dash systém (dotykovka) s android auto, apple car ci jak sa to vola (v podstate odnože mirror linku)
6 - kufor musí byť väčší ako v mojej pande (čo napr suzuki swift nespĺňa napriek tomu že je to Bčkové auto)
Nie, nechcem bazárové auto, nebudú na to prachy, budeme to keď tak brať na 3/4tinky a fakt cheme to auto na dlho. Ročne ak spravím 10 000km tak som rád ... čiže žiadne masívne nájazdy.
Nvm či chcem naftu, ak by bol na to dôvod prečo nie. Pretekať sa nepotrebujem ale ak budem chcieť v 90tke obehnúť čokoľvek bežné, nechcem mať problém s dynamickým zrýchlením (0-100 ma nezaujíma, skôr 70 - 120 a pod je pre mna podstatné zrýchlenie)
Vďaka
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Nové presúvadlo 15 000e
"Bude to auto na veľa rokov"
"Peugeot 2008"
pobavilo
"Chcem mať ticho v kabíne vodiča pri 140tke na dialnici"
tak to zabudni na vsetko vysoke v tejto cene, ziadna Peugeot 2008 a YETI
Mazda 3 Challenge 2.0 , cennikova cena 2k nad, by som neriesil pri kupe auta na vela rokov
Toyota Auris
Chod si do nich aspon sadnut.
"Peugeot 2008"
pobavilo
Mazda 3 Challenge 2.0 , cennikova cena 2k nad, by som neriesil pri kupe auta na vela rokov
Toyota Auris
Naposledy upravil/-a Andre v St 23. Nov, 2016, 11:19, upravené celkom 1 krát.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
S tou zivotnostou je problem. Never tomu, ze ti novy autak vydrzi neviem kolko rokov. Mam podobny rocny najazd, ako ty - niekedy 12, inokedy 9. Zalezi od konkretneho roku. Mne sa na toto presuvanie skor pozdava operativny leasing. Robi to viac znaciek, par tyzdnov dozadu sme s kamosom pozerali ponuku od Opel. Ak je pravda to, co tvrdi reklama (zmluvu som v ruke nemal, takze neviem, ci tam nie su nejake ALE), tak to podla mna vobec nie je zle. Auto nie je tvoje, mesacne platis prenajom, po n rokoch ho vratis, vezmes dalsie nove . . . ziadne starosti, jazdis na novom, poistenom aute. Nic neriesis.
K Yeti ti mozem napisat tolko - svagor ma sluzobne, minuly rok nove, prve 2 tyzdne z neho nadseny. Po 2 mesiacoch mu zacali drncat plasty, piskat brzdy. Kufor nic moc (boli sme spolu na dovolenke). Ma tam plnu vybavu + stvorkolku, spotreba (aj na dialnici) fajn, na vode (miestami bol fakt riadny dazd) mi to na dialnici daval. Ja som s Focusom nestacil (predny nahon). Musel som ho cez vysielacku haltovat. Ale to je asi mimo tvojho rozpoctu. Povodne chcel kupit aj Yeti do rodiny, nakoniec si to rozmyslel a zobral Oktavku (ale nie novu - mal ine moznosti).
K Yeti ti mozem napisat tolko - svagor ma sluzobne, minuly rok nove, prve 2 tyzdne z neho nadseny. Po 2 mesiacoch mu zacali drncat plasty, piskat brzdy. Kufor nic moc (boli sme spolu na dovolenke). Ma tam plnu vybavu + stvorkolku, spotreba (aj na dialnici) fajn, na vode (miestami bol fakt riadny dazd) mi to na dialnici daval. Ja som s Focusom nestacil (predny nahon). Musel som ho cez vysielacku haltovat. Ale to je asi mimo tvojho rozpoctu. Povodne chcel kupit aj Yeti do rodiny, nakoniec si to rozmyslel a zobral Oktavku (ale nie novu - mal ine moznosti).
- Andre
- TV & Audio expert
Opel tiez nie
nas Auris 1.6 ma cez 5 rokov a uplne vpohode, vobec nic sa neopravovalo, stale je to nove auto, 90Kkm, aj interier vyzera ako novy
nas Auris 1.6 ma cez 5 rokov a uplne vpohode, vobec nic sa neopravovalo, stale je to nove auto, 90Kkm, aj interier vyzera ako novy
Naposledy upravil/-a Andre v St 23. Nov, 2016, 11:28, upravené celkom 2 krát.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
JJ peugeot sa rozpadne za tyzden, zato tebou vsade ospevovana toyota vydrzi vecne.andrejsvk napísal:"Bude to auto na veľa rokov"
"Peugeot 2008"
.
Este aby bol interier zniceny s 90kkm
Naposledy upravil/-a stiv v St 23. Nov, 2016, 11:33, upravené celkom 1 krát.
.
- Andre
- TV & Audio expert
"Nove auto ti vydrzi urcite dlhsie ako nejaka zjazdenka z bazaru."
to je co za logika
to je co za logika
Asi taka
"S tou zivotnostou je problem. Never tomu, ze ti novy autak vydrzi neviem kolko rokov. "
"S tou zivotnostou je problem. Never tomu, ze ti novy autak vydrzi neviem kolko rokov. "
.
- Andre
- TV & Audio expert
pred chvylou editnuty tento totalny nezmysel
ako kolko aut ma zniceny interier aj po 50Kkm by si sa cudoval, a nie je to len majitelom
aha, auris s 270k km, kukni interier
https://www.autobazar.eu/toyota-auris-1 ... 29003.html
a terazstiv napísal:Nove auto ti vydrzi urcite dlhsie ako nejaka zjazdenka z bazaru.
stiv napísal: Asi taka
pisem ze je ako novy, nie ze nie je znicenystiv napísal: Este aby bol interier zniceny s 90kkm
ako kolko aut ma zniceny interier aj po 50Kkm by si sa cudoval, a nie je to len majitelom
aha, auris s 270k km, kukni interier
https://www.autobazar.eu/toyota-auris-1 ... 29003.html
Nechapem comu akoze nechapes a komentujes to tupymi smajlami. Odar napisal:
?!
No cudoval lebo som nevidel auto s 50kkm a znicenym interierom.
Naco som ja napisal ze "Nove auto ti vydrzi urcite dlhsie ako nejaka zjazdenka z bazaru."Never tomu, ze ti novy autak vydrzi neviem kolko rokov.
?!
No cudoval lebo som nevidel auto s 50kkm a znicenym interierom.
.
- Andre
- TV & Audio expert
ze si trochu odporujes?
najskor napises nove auto ti urcite vydrzi dlhsie ako bazar
a potom das za pravdu prakticky opaku - never tomu ze ti nove auto vydrzi neviem kolko rokov
lebo za nizsiu alebo rovnaku cenu noveho auta mozes mat kvalitnejsiu bazarovku s potencionalne vyssou zivotnostou
duplom ked sa bavime o aute do 15k
najskor napises nove auto ti urcite vydrzi dlhsie ako bazar
a potom das za pravdu prakticky opaku - never tomu ze ti nove auto vydrzi neviem kolko rokov
lebo za nizsiu alebo rovnaku cenu noveho auta mozes mat kvalitnejsiu bazarovku s potencionalne vyssou zivotnostou
duplom ked sa bavime o aute do 15k
tak to si moc francuzov a korejcov nevidelstiv napísal: No cudoval lebo som nevidel auto s 50kkm a znicenym interierom.
Kvalita peugeotu ma pochrámanú povesť. Rovnako ako mala Acer so svojimi ntb. To je však minulosť. Prečítaj si moje nájazdy, nebudem to drať aby mi bolo treba kvalitu typu audi, mercedes, bmw. Čo ťa na tom pobavilo? Sú to relatívne nové autá. Ako vieš koľko vydržia? Si veštec?andrejsvk napísal:"Bude to auto na veľa rokov"
"Peugeot 2008"
pobavilo
Toyota Auris
Peugeot je uz inde ako bol, netvrdím nikde že je to dáka top kvalita, ale ja sa o auto viem postarať a aj sa oň starať budem čiže fakt by som sa nebál francúzkeho vozidla.
Mazda 3 je mimo cenu úplne
Bazár tu vôbec neriešme, nekomentujme, nemá to zmysel. Žena bazarove auto nechce, a tým to hasne. Koniec diskusie na tému bazar.
Ak nové auto nevydrží 10 rokov po 10k km a teda 100 000 km nájazd, tak si kúpim prisahám bohu bicykel ...
btw u škody sa bojím toho vŕzgania. Toto pravidelne zažívam v relatívne nových škodovkách uberistov (fabie, oktavky no najviac asi určite rapidky). Odhliadnu't od faktu že keď som sa naposledy viezol v 5 ročnej oktávke tak ho vŕzgalo asi 100x viac pri každom pohybe auta ako moja panda... Toto ja nemienim akceptovať.
- Andre
- TV & Audio expert
Nejde len o najazd Broslo, tie veci sa ti zacnu rozpadat aj pri 5k rocne. To by si musel mat auto stale v garazi s rovnakou teplotou, aby sa Peugeot nerozpadal. Nie, fakt na tom nie je ako Acer. Mozno pocitom ked sadnes do noveho, ale zbehni si do bazaru sadnut napr do 5 rocnej 308 a bude ti to jasne. Ak by bol ale podla teba 5 rocny peugeot stary, este pred revoluciou peugeotu, tak ako mozes podla novych aut ktore este nemaju ani 3 roky usudit, ci su dobre. Peugeot ludia nekupuju na velke najazdy, tie sa za 2 roky nepreveria.
Kvalita Mercedesu? Myslis, ze keby bol kvalitny, tak by jazdenky nesli tak sialene dole s cenou? Pozri si pozri napr ako im odchadza elektronika a co stoji oprava.
https://youtu.be/XV9rJwEOCus?t=19
A na skodovke mas momentalne prave Interier a karoseriu najkvalitnejsie. Na dobry motor od VW nemas rozpocet.
Bez Auris pozriet, ked je Mazda mimo cenu.
pre zaujimavost https://www.youtube.com/watch?v=TL7fyyUNRmA
Kvalita Mercedesu? Myslis, ze keby bol kvalitny, tak by jazdenky nesli tak sialene dole s cenou? Pozri si pozri napr ako im odchadza elektronika a co stoji oprava.
https://youtu.be/XV9rJwEOCus?t=19
A na skodovke mas momentalne prave Interier a karoseriu najkvalitnejsie. Na dobry motor od VW nemas rozpocet.
Bez Auris pozriet, ked je Mazda mimo cenu.
hadaj preco ju spominam castejsie nez mazdu alebo hondu? len preto, ze mazda a honda su vacsinou mimo rozpocetstiv napísal: zato tebou vsade ospevovana toyota vydrzi vecne
pre zaujimavost https://www.youtube.com/watch?v=TL7fyyUNRmA
Naposledy upravil/-a Andre v St 23. Nov, 2016, 12:31, upravené celkom 1 krát.
A potencionalne vyssou sancou hned menit vsetky spotrebne diely? S novym autom iba tankujes popripade dolezies do servisu ze nieco nejde.andrejsvk napísal:mozes mat kvalitnejsiu bazarovku s potencionalne vyssou zivotnostou
Mame/mali sme v rodine 3 peugeoty ktore spravili 200k este pred prvym stk a interier nemal ziadne defekty. O auto nebolo nijak starane zato Porsche na ktorom sa vysuchali tlacidla na radiu sme uz doma mali, coz je divne kedze to sa nekona ani u lacnych aut.andrejsvk napísal:to si moc francuzov a korejcov nevidel
Nemozem na peugeot povedat krive slovo. Diesel v meste, zimne starty, prvy z krizovatky, vytacanie za studena a nikdy nebol jediny problem.
Jop a peugeot nebol nikdy v garazi. Nezasluzi si to.
.
Brat kúpil pred pár rokmi v podobnej cenovke Peugeot 308 (ten nový model s displejom v strede) a pochvaľuje si. Síce sú zatiaľ len dvaja, ale občas vezie nejakú partiu na akciu a v pohode.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
stiv -
Menit vsetky spotrebne diely? veci co sa pravidelne maju menit po xrokoch, s tym musis pri nakupe jazdenky ratat a aj s ich vymenou to vychadza lacnejsie nez nove auto
vsetky 3 peugeoty jazdili po 200k skoro ako nove a nemali nic skoro nic opravovane? ani vramci zaruky?´
ked kupujem nove auto, tak pocitam s najazdom aj 400k km
Menit vsetky spotrebne diely? veci co sa pravidelne maju menit po xrokoch, s tym musis pri nakupe jazdenky ratat a aj s ich vymenou to vychadza lacnejsie nez nove auto
vsetky 3 peugeoty jazdili po 200k skoro ako nove a nemali nic skoro nic opravovane? ani vramci zaruky?´
ked kupujem nove auto, tak pocitam s najazdom aj 400k km
Naposledy upravil/-a Andre v St 23. Nov, 2016, 14:21, upravené celkom 2 krát.