Doteraz som pouzival Firefox, ale cim dalej tym viac mi pripada pomalsi, takze dnes som sa rozhodol vyskusat Operu. dal som namigrovat data z firefoxu a vsimol som si zaujimavu vec: do vsetkych stranok kde som mal vo FF ulozene hesla som v Opere prihlaseny automaticky, ci uz su to fora, mailove konta alebo facebook, aj tam kde mam nastavenu dvojfaktorovu autentikaciu. co sa mi zda byt divne a nevhodne. ved tie stranky by mali nejakym sposobom zistis (napr. podla useragentu) ze sa k nim hlasy browser ktory je uplne novy. skusal som aj funkciu VPN kde som nastavil lokalitu singapur, a tam ma to tiez pustilo, pritom by mal byt nejaky alert ze sa prihlasuje z cudzej lokality...
Som z toho teraz celkom jelen a uprimne toto mi dost nahana strach... Vo firefoxe mi to ziadalo dvojfaktorovu autorizaciu aj niekolkokrat za tyzden, a tuto nic??
Opera browser - nevyzaduje dvojfaktorovu autentikaciu
Re: Opera browser - nevyzaduje dvojfaktorovu autentikaciu
To je nejaké zvláštne, možno by pomohlo ak by si napísal o aké stránky sa jedná. Ja používam Chrome a Operu (ako main). Mal som tiež FF ale len z núdze, a je pravda, že vykresluje fakt pomaly. Chrome načíta instantne, opera trošku pomalšie ale FF je o 3x pomalší. Teda aspoň ja mám takú skúsenosť . Skús v tej opere premazať všetko, históriu, cookies, atď. A potom sa skús lognúť
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Napr. toto forum, mail, outlook mail, facebook, xda. Vymazanie vsetkeho neriesi problem, otazka je preco to vobec ide? Zeby opera naimportovala aj useragent firefoxu?
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no ved zostali ti sessions cookies pravdepodobne
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2