Na pc.sk zaciname s videorecenziami
Prvou je recenzia grafickej karty Sapphire RX 580 :
Clanok na pc.sk : http://pc.zoznam.sk/sapphire-nitro-rx-5 ... o-recenzii
Uvitame vsetky komentare a ohlasy na uvodnu videorecenziu.
Videorecenzie na pc.sk
Re: Videorecenzie na pc.sk
troska rozhybem, mne sa to pacilo ale pridal by som par hier (male -)
+++ krasne pocut hlucnost fanov
++ dobre natocene
+++ krasne pocut hlucnost fanov
++ dobre natocene
Spoiler: ukázať
-- zbytocne komentovat krabicu a co je na krabici napisane..
(na prednej strane obalu vidime vyzobrazene nejake informacie o vlastnostiach karty...) - ked nechcem hovorit o konkretnych, tak nejake ani nespominam.
inak super
(na prednej strane obalu vidime vyzobrazene nejake informacie o vlastnostiach karty...) - ked nechcem hovorit o konkretnych, tak nejake ani nespominam.
inak super
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
best part :
^^
- unboxing, tych je vela kade tade na nete imho
- zvuk, mozno by to chcelo skusit mikrofon na odev, alebo nad hlavou (mimo zaber), vadil mi ten priestorovy zvuk (mozno postaci iba trochu stisit). na druhej strane, dobre pocut fany. ako uz niekto poznamenal.
- malo hier/aplikacii otestovanych
- mozno aj zbytocne dlhe
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Palec hore za rozbor chladenia a špeci vlastností ohľadom fanov /ľahká demontáž a SW testovanie funkčnosti/.
Zopár poznámok:
- ako sa vyššie spomína, obkec k potlači krabice by som vynechal a unboxing tiež, stačí záber na krabicu a potom vybalenú kartu s celým príslušenstvom a rýchlym súhrnom čo balenie obsahuje.
- síce sme sa venovali dosť chladeniu, ale chýbalo info o teplote karty v záťaži a rpm /ak som prehliadol, tak som nič nepovedal/
- grafy by bolo fajn ak by začínali nulou, graf kde 90 fps vyzerá ako menšia polovica zo 100 fps proste nepôsobí seriózne /platí to aj o zvyšných grafoch/
- určite viac hier otestovať a info o testovanom rozlíšení
- ako loleq niekde spomínal... ak je to recenzia v slovenčine, mal by byť v slovenčine aj názov videa a popis k grafom. Nám to neva, ale môže to zavádzať ľudí pri vyhľadávaní, ktorí očakávajú anglický obsah
- k anglo-slangu sa nevyjadrujem, je toho všade plno, už to nejak ignorujem. Ale je prča, že to vypichol práve loleq, po ktorom sa tu naposledy ťažko číta tá "píš jak počuješ" angličtina. IMO to neni ani vtipné ani zaujímavé, a keď už o to ide je to aj proti pravidlám. Ehm... som odbočil
Každopádne držím palce do ďalších recenzií.
Zopár poznámok:
- ako sa vyššie spomína, obkec k potlači krabice by som vynechal a unboxing tiež, stačí záber na krabicu a potom vybalenú kartu s celým príslušenstvom a rýchlym súhrnom čo balenie obsahuje.
- síce sme sa venovali dosť chladeniu, ale chýbalo info o teplote karty v záťaži a rpm /ak som prehliadol, tak som nič nepovedal/
- grafy by bolo fajn ak by začínali nulou, graf kde 90 fps vyzerá ako menšia polovica zo 100 fps proste nepôsobí seriózne /platí to aj o zvyšných grafoch/
- určite viac hier otestovať a info o testovanom rozlíšení
- ako loleq niekde spomínal... ak je to recenzia v slovenčine, mal by byť v slovenčine aj názov videa a popis k grafom. Nám to neva, ale môže to zavádzať ľudí pri vyhľadávaní, ktorí očakávajú anglický obsah
- k anglo-slangu sa nevyjadrujem, je toho všade plno, už to nejak ignorujem. Ale je prča, že to vypichol práve loleq, po ktorom sa tu naposledy ťažko číta tá "píš jak počuješ" angličtina. IMO to neni ani vtipné ani zaujímavé, a keď už o to ide je to aj proti pravidlám. Ehm... som odbočil
Každopádne držím palce do ďalších recenzií.