Ahojte, chcem vas poprosit o nazor na telefon Sony Xperia X. Isla cena pekne dole, viem je to model zaciatku roka 2016. Uz 5 rokov pouzivam Xperiu T, telefon je stale super na moje pouzivanie ma nijako neomedzuje. Ale uz si zasluzi dôchodok a ja si chcem spravit radost. Nema 4G, mala vyhradena pamat na aplikacie (2GB), Android 4.3 a ziadne bezpecnostne aktualizacie.
Preco Xperia X ? Pozeral som po nej od jej prestavenia ale tedy stala okolo 500€ a to bolo prehnane. Dizajn sa mi paci oproti sucasnym modelom. Rad by som ostal pri Sony. Ohlasili dalsiu podporu pre telefon aj s Androidom 8.0.
Pravda je ze som pokukoval po X Performance ktora tiez zlacnela a dala sa zohnat za 340€. Teraz uz ale cierna verzia nieje a ked je tak za prehnanu cenu. Cital som dost recnzii s vsetky vychadzali pre X lepsie ako pre Performance. Hlavne s pohladu zahrievania. Telefony su skoro rovnake rozdiel je v CPU Snapdragon 820 vs. 650 a vodeodolnost. Inak je vybava rovnaka.
Aktualna cena je necelých 300€. Toto je aj moj strop pre telefon.
Je to dobra volba alebo urobim lepsie ked si zoberem nieco z tohto rocnych modelov napr. od Huawei ? Dakujem za názory.
Telefon - Sony Xperia X ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Telefon - Sony Xperia X ?
urcite je to dobry telefon, sony mava aj dobru 3rd party podporu a ten procesor je dost vyrazne nad aktualnymi mainstream procesormi ako SD625 a jeho Huawei ekvivalentmi. podla mna to nie je zla volba, aj ked ta cena sa mi zda byt trosku vysoka - pozrel by som si aj nejaky bazar.
Spoiler: ukázať
Ako myslis ze 650 je lepsia ako 625 ? Prave ta Performance ma 820.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
650 je rozumný procesor není sa čoho báť naviac bude že výrazne menej.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ano v recenziach udavaju ze pri beznom pouzivani fon vydrzi 2 dni uplne v pohode a hlavne sa nezahrieva tolko ako Performance s 820.