toto bude taky mini work log a ako uz nazov temy napoveda, pojde o chladenie od EK, presnejsie ich AiO riesenia, Predator 360tky a rozsirenie uz existujuceho okruhu o GPU blok a doplnenie vypuste do okruhu, kvoli jednoduchsej udrzbe, zmene.

Chaldit sa bude Intel i7 3930k a EVGA GTX 1080 Classified.
Samotneho Predatora som kupil za dobru cenu, aj ked hned na zaciatku nastali komplikacie v podobe prasknuteho Supremacy MX bloku, zavitu, pricom som mal obrovske stastie, ze som si to vsimol v okamih, ked zacalo pri fittinge prepustat kvapalinu. Objednal som si z TichePC EVO blok, presnejsie Nickel Plexi, ktory som uz ale stihol vymenit za Full Nickel (aukcia na ebayi).
Pred casom sa mi podarilo zohnat z ebayu blok na EVGA 1080 Classified, jedna sa o blok EK-FC780 Classy, ktorych nieje vela a EK ho uz nepredava.

Takisto sa spravila dalsia objednavka z TichePC - fittingy, uzatvaraci ventil, 2m hadice 16/10mm, splitter.

Postupne zacnem doplnat fotografie - bude potrebne rozobrat GPU blok, vycistit ho, takisto navrhnut okruh. Osobne som chcel zapojit okruh - z pumpy potiahnut hadicu dole (posnazim sa kolmo - tu by mozno bolo vhodnejsie hard tubing) do splittera, kde jedna strana bude vypust, druha strana pojde do GPU, z GPU do CPU a potom hore.
Skrinka - Phanteks Evolv ATX Tempered Glass - viem, ze skrinka nieje idealna kvoli airflowu na vodnika, ale toto by som chcel vyriesit dodatocnym vyrezanim otvorov na prednom a vrchnom paneli.
Takze zatial asi tolko, ak by ste mi vedeli dat nejaku cennu radu, tak smelo do toho.