Cele krypto je beh na dlhu trat
Ako vidis, dnes to zas pumpli na 8200, ale to nic neznamena (fibo 0.236). Trend je stale ten isty a je to len oddalovanie nevyhnutneho, pokial tam niekto nevopcha naraz co ja viem 300 mil. USD . . .
www.tradingview.com/x/3VptDsqy/
Ja mam otvoreny dlhodoby short a tieto sracky nemienim ani obchodovat. Hybeme sa v intervale cca 700 USD - kto ma cas pri tom sediet cely den a vychytavat to?

Proste pockam, kym to padne a hotovo. Nemyslim si, ze je tam sila ist sa teraz pozriet na 10 000.
EDIT:
IMO Ta ista hra, ako pod 10 000
www.tradingview.com/x/VALOxLyK/
EDIT2:
Dovolim si sem dat update. Trochu nam BTC pumpli, ale odrazili sme sa naspat prakticky od fibo 0,5; co znamena, ze trend sa zatial z medveda nemeni.
www.tradingview.com/x/oRTAPRoX/
Aktualne pouzivam 4H graf, nakolko na 1D grafe mame stale este pomerne malo informacii.
EDIT3:
BTC dnes padol pod support 7800 USD, dotkol sa 7300 USD. Nachadzame sa nad klucovym supportom fibo 0.618 (7215 USD)
www.tradingview.com/x/Vxqt6GLI/
Ak sa BTC odrazi a preleti fibo 0.5 a z fibo 0.5 sa stane support - nepadne pod, bude to znamenat zmenu trendu a cena by sa mala postupne uberat vyssie. Ak naopak BTC padne pod fibo 0.618 a tato uroven sa stane rezistenciou, treba sa dalej pozerat na dalsi fibo retracement 0.786 (5394 USD). Ak prerazi aj toto, tak cele zle a dostaneme druhu moznost v tomto roku napakovat si penazenky Bitcoinom ;-)