Je tu niekto koho vyrusuje ako rastie ripple? Akoze pre ludi co tam maju prachy all good ale ved oni nic revolucne nerobia. Ich vizia je chaba neprinasa nic nove, velku cast obehu vlastnia samotný tvorcovia tokenov... tlacia to priamo na banky... ved to predsa musi skoncit uplne rovnako ako peniaze ktore pozname dnes nie? ... ci nieco mi nedochadza? afaik XRP sa neda tazit - investuje sa LEN do XRP nie do ripple, preco to ma mat zmysel a tak gigantický nárast za posledné obrobie??
Ja som kúpil 40 rublov, nič som si o tom nezisťoval, len som skúsil šťastie. Obvyklá veta tu na fóre ohľadom kryptomien, škoda že som nekúpil keď bolo 0,2 ale až 0,9. Každopádne aspoň to trochu potešilo, aj keď tomu moc neverím že to bude nejako veľmi stúpať, časom uvidíme.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
ja som nakupil ked stali 0.08 ci 0.09 eur.
Za XRP stoji firma, ktora je rovnako stara ako BTC.
Vedia realne nieco priniest ak to banky akceptuju.
Prevod xrp ma 0.15.
priklad 500e prevod xmr stal 12e, eth tusim 7e a xrp 20 cent.
rozok, ja som sice nakupil pri 0,2, ale pri mojich 30 kusoch mi to moze byt uplne jedno. ale mozno raz to bude mat hodnotu jak BTC a zbohatnem na tom
ten rast ma ale tiez zaraza, hlavne ak je pravda co tu niekto postoval ze v priebehu buduceho roka maju do obehu pribudnut miliardy xrp ktore su dnes blokovane.... tiez mi nie je uplne jasne naco ten XRP sluzi a preco je dobre ho vlastnit - skor mi to pripada ze ked XRP kupim tak ho kupujem od bank a v lepsom pripade finaccujem dalsi vyvoj, v horsom banky nasli sposob ako zo mna tahat peniaze bez toho ze by poskytovali hocico za to...
LTC do prdele - si snáď nikto nemyslí, že tá cena ostane tam, kde je. To môže reálne klesnúť aj na 100. Tieto Everesty sú krátkodobé. Podobne u iných mien, ktoré krátkodobo vystrelia. Vtedy je výhodné časť predať.