Chcel by som sa opýtať skúsených programátorov či by mi mohli poradiť ako začať programovať, nejakú takú postupnosť pri výučbe jazykov programovania.
V budúcnosti mám v pláne si vytvoriť vlastný portál na internete a chcel by som radu od tých, ktorí majú s niečim takým už skúsenosti aby mi poradili ktoré jazyky by som sa mal naučiť. Tvorbu svojej webovej stránky si chcem spraviť celú sám (naprogramovať) , nechcem použiť šablony pre vytvorenie svojej web stránky akých je na internete veľa. Chcem si všetko spraviť sám. Pozeral som sa a jediné čomu som pochopil, čo by som sa mal naučiť je, že potrebujem vedieť programovať v Php. Kukal som na internete ako sa učiť programovanie a našiel som výbornu stránku akonaweb.sk kde je kompletná mapa programovania aj na čo sa daný jazyk využíva. Mám v pláne sa naučiť programovať, len by som chcel vedieť či by ste mi poradili na začiatok nejaku knihu o programovaní, vlastne s čím by som mal vôbec začať. Do budúcna plánujem aj kurzy v programovaní sa do nich zapojiť a tak sa učiť.
Chcel by som aby sa mi tu niekto taký vyjadril aby m napísal, že ako vlastne začať ak chcem niečo spraviť /naprogramovať.
V tomto som úplný nováčik takže príjmem každu radu a dobre ju zvážim