Nazory ?
Hrali ste?
Sea of Thevies
Sea of Thevies
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Sea of Thevies
Aj mna by zaujimali realne skusenosti. Hra vyzera fantasticky, a chystal som sa nanu no nebol cas a teraz ked citam tak herne to nieje uplne ok. Je to vraj dost plytke.. Hlavne by ma zaujimalo ako funguje server. Je jeden a v nom tie miliony hracov ci ako to je ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Paci sa mi grafika a je to super hra na streamovanie.
Zahral by som si ju jedine, keby ma zavolal nejaky kamos a mali by sme 2 alebo 4 hracov.
Inak to nie je vobec skill based. Strelam od AI sa neda uhnut. PvP je velmi plytke. A questy mi pripadaju dost jednotvarne. Mali by si nejako osetrit respawn, lebo teraz moze boj medzi dvomi lodami trvat nekonecne dlho a ked skonci, tak si vas moze ta ista posadka v priebehu par minut znova najst.
Na jednom serveri je len par hracov. Pocul som dve verzie. Max 32 alebo 99.
Zahral by som si ju jedine, keby ma zavolal nejaky kamos a mali by sme 2 alebo 4 hracov.
Inak to nie je vobec skill based. Strelam od AI sa neda uhnut. PvP je velmi plytke. A questy mi pripadaju dost jednotvarne. Mali by si nejako osetrit respawn, lebo teraz moze boj medzi dvomi lodami trvat nekonecne dlho a ked skonci, tak si vas moze ta ista posadka v priebehu par minut znova najst.
Na jednom serveri je len par hracov. Pocul som dve verzie. Max 32 alebo 99.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Odporucma skusit cez GAMEPASS
Zatial chyba obsah, ale PVP je paradne a da sa zabavit na hodiny... PVE je zatial to co absentuje.
Hracov je udajne zatial obmedzenych na 16/server.
Zatial chyba obsah, ale PVP je paradne a da sa zabavit na hodiny... PVE je zatial to co absentuje.
Hracov je udajne zatial obmedzenych na 16/server.
Spoiler: ukázať