Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Chcel by som pocut vas nazor na BlackBerry telefony. Kupili by ste si telefon s fyzickou klavesnicou popri vsetkych vymysloch co tu dnes mame? Notch, vysuvne kamery a pod?
Ja osobne si neviem predstavit, ze by som nejak fungoval s tymto telefonom
Myslim si, ze v takomto podani ako to robi blackberry (dotykovy displej+klavesnica) to uz nema zmysel. Doba pokrocila. Ak sa vsak budeme bavit o klasickych tlacidlovych telefonoch- tak tie zmysel este maju- pre seniorov napr.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
keby bol passport s androidom tak jednoznacne kupa hned day1.
Key One nevyzera a ani neni zly, ale kapacitne tlacidla zbytocne beru miesto (stacilo dat softwarove s moznostou vypnutia a ovladanim telefonu swipovanim - tak to mam na S8 a je to lahoda). Pouzival som dlhodobo passport bol som spokojny, ani priv nebol zly, no keyone ide mimo mna nemam mi co ponuknut.
Ja by som si to zrejme nekupil ale kopu zien ano. Tlacitkovy "luxusny" (nie 30e nokie) telefon je super. Lepsie sa na tom pise s nechtami ako na dotykovom.
red98 napísal: St 25. Júl, 2018, 10:58
Myslim si, ze v takomto podani ako to robi blackberry (dotykovy displej+klavesnica) to uz nema zmysel. Doba pokrocila. Ak sa vsak budeme bavit o klasickych tlacidlovych telefonoch- tak tie zmysel este maju- pre seniorov napr.
to by som netvrdil, v recenziach prave kazdy chvali klavesnicu, vraj pokial casto pises je to ovela lepsie ako onscreen klavesnica
Mal so kolegynu, ktora mala v ramci pausalu nekonecno sms. Za mesiac napisala cez 1500 sms. Vsetko na starom LG s prasknutym displejom. Nestazovala sa...
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Mám BB Passport Silver Edition a fakt tak som sa naučil na tú klávesnicu že už ťažko by sa mi presedlávalo na niečo iné, je to len o zvyku ale mne BB vyhovuje hlavne Hub je perfektná vec
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |
je tu este niekto kto pouziva bb ma na tom system bb 10.3.3 a ide mu tam hangout (v zmysle ze ide a aj mu prichadzaju spravy pri vypnutom displeji) a whatsup?