zdravim kolgyna ma mensi problem
nema vo svojom win2000 slovenksu klavesnicu.resp tam kde sa pridavaju kalvesnice nema moznost sk ani cz a je nutena pouzivat anglickuchcem sa spytat ci je este ina moznost vo win2000 pridat kalvesnicu kedze na instalacnom cd to nieje.btw je mozne ze ked je w2000 v anglictine ze tam nieje SK klavesnica???
alebo kedze sa vo win 2000 pridava klavesnica trocha inak je mozne ze to treba hladat niekde inde?ak ano kde.mala byt to byt polozka miestne a jazykove nastavenia....ako sa to vola vo win2000 to neviem.ale tam by to malo byt tiez ze....
ak sa mylim rad uvitam ako sa to spravi kedze sa mi nechce verit ze je nieco take mozne....dik
W 2000 jazyk
Mozno je problem v tom , ze ma anglicke win ? Staci nastavit SK prostredie. V praci mame dve PC postavene na en Win 2000 a mam tam vsetky jazykove verzie co sa tyka klavesnice.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Musis nastavit ovladacie panely a tam je nieco ako regional option , tam nech si vsade nastavi SK , a potom normalne doinstaluje Sk klavesnicu a musi to ist.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
to iste sa mi stalo pri instalovani nejakeho podivneho winxp od kamarata. instalacia prebehla uplne v pohode ale nastavila mi eng klavesnicu a v ponuke som nemal mozno st si vybrat sk klavesnicu.
neskor som zistil ze sa to nainstaluje vtedy ked budes instalovat language pack. pri instalacii language packu si to par krat pytalo aj cd winxp aby nejake sprostosti skopirovalo a potom som mal uz aj slovensku klavesnicu
neskor som zistil ze sa to nainstaluje vtedy ked budes instalovat language pack. pri instalacii language packu si to par krat pytalo aj cd winxp aby nejake sprostosti skopirovalo a potom som mal uz aj slovensku klavesnicu