4k blue ray player vs xbox one S

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Fremen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 26. Jan, 2009, 14:55

4k blue ray player vs xbox one S

Príspevok od používateľa Fremen »

Caute.

Chcem kupit nieco co prehrava 4k blue ray filmy .
Jak som pozeral ceny prahravacov tak okolo 200euri stoja tak si hovorim ze dohodim na PS4 pro , ale troska pogoogloval a som az nechapal ze to nevie prehrat UHD blue ray disky cize to pada.
Xbox one S cca 300 eur a vraj to prehrava UHD blue ray disky. Xbox one X cca 500eur .

- Prehrava v pohode xbox one S 4k blue ray filmy ?
- Rozdiel medzi Xbox one X a Xbox one S je len ze "S"ko dava 4K v hrach ?
- jak by vlastne vyzeral obraz z xbox one S na 4k telke pri hrani hier ? ( telka by upscalovala 1080p signal z konzoli ? )
- bude mat klasicky 4k player nejaky vyhodu oproti napr xbox one S ? ( pozeram ze niektore tie playere maju upscaling 1080p na 4k , HDR )
- ten ovladac v baleni k Xbox one S je bluetooth ? Da sa sparovat zo steamlinkom a napr z PC (ked do pc fuknem BT dongle nejaky ? )

chcel som kupit aj xbox ovladac , k PC/steamlinku . Vyzera ze xbox one s je premna asi najrozumnejsia vola . Prehal by som na tom UHD BD + ovladac ako bonus .

Co myslite co zobrat ? za akekolvek rady diky :good:
ANONYM_a7

Re: 4k blue ray player vs xbox one S

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

najdostupnejsi 4K prehravac na trhu s najlepsimi features je xbox one s
ku one s je BT controler
Na velkej telke z velkej vzdialenosti to vyzera ok, z blizka na malom monitore stale akceptovatelne ale samozrejme, vidno rozdiel
Xbox one x je vyssi model ako one s. Ma podstatne vyssi vykon mnoho hier bezi na 4K nativne na X, na S zabudni
Xbox podporuje aj HDR

Ak to chces len ako medialne centrum a obcas cosi zadrvit.

One S - pokojne bazar za par eur

Návrat na "Nákupná poradňa"