Revolut
Revolut
Nenašiel som tému, možno sa nájde niekto, kto bude chcieť niečím prispieť/podeliť sa so skúsenosťami popr. problémami pri používaní karty Revolut.
https://www.revolut.com/
Používa niekto? Najväčšie výhody podľa Vás? Používate Premiem účet?
Za akú dobu Vám prišla fyzická karta?
https://www.revolut.com/
Používa niekto? Najväčšie výhody podľa Vás? Používate Premiem účet?
Za akú dobu Vám prišla fyzická karta?
Re: Revolut
revolut pouzivam uz druhy rok, je to fajn ucet/karta. Mam ju nahodenu v google pay, vies ju dobit instatne z debetky cez ich app, tiez instant prijimat/odosielat na ine revolut ucty(medzi kolegami vyuzivame dost casto). Ma to fajn vyuzitie v zahranici, maju lepsie kurzy, ziadne poplatky pri plateni inou menou ako nase banky.
premium zatial nepouzivam. Karta dosla celkom rychlo, no presnejsie uz nepamatam. Vtedy bola este zdarma
premium zatial nepouzivam. Karta dosla celkom rychlo, no presnejsie uz nepamatam. Vtedy bola este zdarma
Tak ja som kartu objednal včera a píše mi dodanie 17 októbra.
Čo má zaujalo samozrejme okrem lepších kurzov je aj virtuálna karta pre platby napr. Aliexpress a pod.
Čo má zaujalo samozrejme okrem lepších kurzov je aj virtuálna karta pre platby napr. Aliexpress a pod.
@yesper nazdar, karta je mastercard ? Funguje to bezproblémovo s paypalom ?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Pouzivam alternativu https://wirexapp.com/card/
Xeigen, ano mastercard, mam ju nahodenu v paypale a az raz som ju takto pouzil
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
aká karta ti dôjde? VISA alebo MasterCard?
... tu čítam, že k normal účtu ide VISA https://www.miroslavholec.cz/blog/zkuse ... i-to-za-to
Aký je tam denný limit na karte na platbu po internete ? Čo som sa dočítal, tak len výbery z bankomatu do 200 eur ale o iných limitoch nič.
edit :
https://www.traveliv.sk/revolut-karta-a ... zahranici/
tak to je dosť husteV roku 2018 sa zmenil limit na výber z bankomatov na 5000 EUR/ deň a platba kartou (či už online alebo v kamennej predajni, hoteli atď.) nie je limitovaná.
.
V appke mi zobrazilo MasterCard takže očakávam MC.
"Can I choose between Visa and Mastercard?
Your card scheme will be assigned based on your location and cannot be selected."
"Can I choose between Visa and Mastercard?
Your card scheme will be assigned based on your location and cannot be selected."
jasné, dám info.
inak tá appka je perfektná, jednoduchá a hlavne prehľadná.
inak tá appka je perfektná, jednoduchá a hlavne prehľadná.
yesper dik za info.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
zo zaciatkubolo dost vela chyb
teraz je haluska myslim ze googlepay bere len android 5.5
helpdesk je tiez fajn...odpoved niekedy o 3dni
ale oplati sa urcite
otazne je na com zarobia..ci sa to casom nezvrhne na spoplatnenie niecoho kedze zo zaciatku bola karta zadara do 3dni som ich mal doma
teraz poplatok a dost vela a dodania....
neviem jaka je vina ale tusim na androide 4.4 uz ani nejde, stvara halusky ze cislo vo formate neexistuje a pod...
a;e urcite lepsa ako nase nenazrane banky
skusal som minule cez nfc este neslo ale nesla ani karta....
a dalej som neskusal
aplikaciek je plna rit uvidime kolko z nich pokape a kolko vydrzia
teraz je haluska myslim ze googlepay bere len android 5.5
helpdesk je tiez fajn...odpoved niekedy o 3dni
ale oplati sa urcite
otazne je na com zarobia..ci sa to casom nezvrhne na spoplatnenie niecoho kedze zo zaciatku bola karta zadara do 3dni som ich mal doma
teraz poplatok a dost vela a dodania....
neviem jaka je vina ale tusim na androide 4.4 uz ani nejde, stvara halusky ze cislo vo formate neexistuje a pod...
a;e urcite lepsa ako nase nenazrane banky
skusal som minule cez nfc este neslo ale nesla ani karta....
a dalej som neskusal
aplikaciek je plna rit uvidime kolko z nich pokape a kolko vydrzia
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nie, ja som ziadal kartu zaciatkom roka (bola akcia, ze davali znova zadarmo) a mam VISA Prepaid
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tak karta je doma, prišla Mastercard ako som očakával:))
No ked dobre citam, tak uvadzaju, ze vies platit do 5000£ MESACNE bez poplatku, potom je poplatok 0,5%. Z bankomatu vies vybrat 200€ MESACNE bez poplatku a potom je tam zas poplatok 2%
Divne, ze raz uvadzaju libry, raz eura. Nesiel by som do toho hlavne ked ja mam vybery v zahranici neobmedzene bez poplatku a platby pokial viem tiezTravel with ease
Spend abroad
We don’t believe in financial borders, so it’s only fair that we let you spend abroad in over 150 currencies with the interbank exchange rate, with a small 0.5% fee for anything above £5,000 each month. A flat mark-up on weekends and on certain currencies may apply.
Withdraw money abroad
Although ATM withdrawals cost us money, we give you €200 a month in international ATM withdrawals for free. Anything over €200 attracts a small 2% fee to help us cover our costs.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438