vzduchovy mini kompresor - namiesto stlacene vzduchu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vzduchovy mini kompresor - namiesto stlacene vzduchu
Hladam nejaku nahradu namiesto spejov zo stlacenym vzduchom hlavne na cistenie pc a inych veci. co ale pozeram vase su len kompresory na autozastrcku, alebo potom tie kufrikove a potom samozrejme tie velke hebeda s tlakovym valcom. je nieco overene a spolahlive na 220V?
Spoiler: ukázať
Re: vzduchovy mini kompresor - namiesto stlacene vzduchu
https://kompresory.heureka.sk/stanley-dn-200-10-5/
Hľadaj niečo tomuto podobne musí to mať aspoň malú nádobku lebo s tým nevifukas nič. Už tu bola o tom raz téma kompresor bez nádoby nedokáže spraviť taký tlak ako pozadujes.
Hľadaj niečo tomuto podobne musí to mať aspoň malú nádobku lebo s tým nevifukas nič. Už tu bola o tom raz téma kompresor bez nádoby nedokáže spraviť taký tlak ako pozadujes.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
diky za tipy. no za tu cenu si uz fakt kupim nabuduce v lidli ten velky kompresor aj s plnym prislusenstvom od razoveho utahovaca az po striekac farieb. dufal som ze sa najde nieco okolo 50 eur.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
https://www.ajtech.sk/gude-airpower-180 ... elna-sada/
ja mam tento...hlucny ale poriadny vykon,striekal som tym aj radiatory....
ja mam tento...hlucny ale poriadny vykon,striekal som tym aj radiatory....
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Veľký kompresor môže robiť problém, že okrem vzduchu nanesieš do PC olej a vlhkosť. Rieši sa to dokúpením príslušenstva. (odlučovač oleja a vody) Tie bezolejové tento problém nemajú.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Kompresor mám k dispozícií, ale hľadám dostupné, lacnejšie riešenie na vyčistenie počítača. Pozeral som AIR Duster na TichePC, ale 150 EUR za "prachovku" je dosť, alternatívne som našiel niečo ako:
https://www.sunnysoft.sk/z/519PCI-2314/ ... 00mah.html
Nemá náhodou nikto skúsenosť?
Vďaka.
//
Urobil som si zoznam a produktov je veľké množstvo a hlavne v zahraničí, našiel vo výbornej cene MECO Electric Duster Air z PL skladu banggood vrátane kupónu (novo zaregistrovaný) ma to vyšlo necelých 35 EUR vrátane dopravy.
https://www.banggood.com/sk/MECO-Electr ... D=47184233
https://www.sunnysoft.sk/z/519PCI-2314/ ... 00mah.html
Nemá náhodou nikto skúsenosť?
Vďaka.
//
Urobil som si zoznam a produktov je veľké množstvo a hlavne v zahraničí, našiel vo výbornej cene MECO Electric Duster Air z PL skladu banggood vrátane kupónu (novo zaregistrovaný) ma to vyšlo necelých 35 EUR vrátane dopravy.
https://www.banggood.com/sk/MECO-Electr ... D=47184233
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ano mame to v praci a nik to nepouziva, je to proste slabe na poriadne vycistenie zapraseneho pc. Na prach, ktory je v kancli, kde je vzduchotechnika je to ok, ale na pc, ktore nik necistil 2 roky a je v hale nestaci.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Je. Ale je super. Používam pravidelne na prefúknutie PC.
Kolko toho potrebujes fukat ? Cinania ponukaju kopec toho za 50 (plus posta), u nas cca od stovky. Na par minut denne to staci.
Trebars taketo nieco (uz spomenute): https://www.stavbaeu.sk/gude-airpower-1 ... 10QAvD_BwE
Len si kup k tomu odkalovac za dvacku, oni tie vysokootackove dost chrlia mastnu vlhkost uz po par minutach po zapnuti. Kvalitu od toho necakaj, je to lacne, fuci to po case z kazdeho spoja, manometre ukazuju blbosti +-10 percent, pipka na pneu nedrzi na ventile, agregat ma zivotnost radovo desiatky hodin kym sa nevymlati a strati vykon atd... Ale urcite sa ti to v zarucnej lehote vrati ak kupujes tie sltacene vzduchy v plechovke.
Turboduchadlo ti moc nevyfuka kym nema aspon 500-750w, kompresor s nadobou ti postaci aj slabsi, ale pockas si kym to natlaci. Na bazosi je toho popozeraj, aj tie chladnickokompresorove s malou nadobkou su vdacne nastroje.
Lidl kompresor ok (trochu hlucne su vsetky tieto vysokootackove), prislusenstvo z lidla sa vykasli, su to hracky vsetko co si spomenul. Kazdy kus seriozneho vercajgu na ktory sa chces spolahnut najblizsich 5 rokov, zacina pri 100-150€. Kompresor 250-300.
Este ta fukacia pistol na kolesa ti vydrzi zo 20-30 fukani, venturi striekacia pistol detto. Razovy utahovak su zbytocne vyhodene peniaze (nemas prietok ani zasobu vzduchu, pistol samotna je srot a slaba) a striekacia pistol tiez (leda tak kus plotu raz za rok si nastrikat, ale stetec/valcek su 5 nasobne ekonomickejsie riesenia)
edit: sory snazil som sa to zhrnut a nevsimol ze vlakno sa riesi "trochu" dlhsie Ale ten gude je fajn, ma ho par znamych ako prenosna alternativa k "velkemu" kompresoru
Trebars taketo nieco (uz spomenute): https://www.stavbaeu.sk/gude-airpower-1 ... 10QAvD_BwE
Len si kup k tomu odkalovac za dvacku, oni tie vysokootackove dost chrlia mastnu vlhkost uz po par minutach po zapnuti. Kvalitu od toho necakaj, je to lacne, fuci to po case z kazdeho spoja, manometre ukazuju blbosti +-10 percent, pipka na pneu nedrzi na ventile, agregat ma zivotnost radovo desiatky hodin kym sa nevymlati a strati vykon atd... Ale urcite sa ti to v zarucnej lehote vrati ak kupujes tie sltacene vzduchy v plechovke.
Turboduchadlo ti moc nevyfuka kym nema aspon 500-750w, kompresor s nadobou ti postaci aj slabsi, ale pockas si kym to natlaci. Na bazosi je toho popozeraj, aj tie chladnickokompresorove s malou nadobkou su vdacne nastroje.
Lidl kompresor ok (trochu hlucne su vsetky tieto vysokootackove), prislusenstvo z lidla sa vykasli, su to hracky vsetko co si spomenul. Kazdy kus seriozneho vercajgu na ktory sa chces spolahnut najblizsich 5 rokov, zacina pri 100-150€. Kompresor 250-300.
Este ta fukacia pistol na kolesa ti vydrzi zo 20-30 fukani, venturi striekacia pistol detto. Razovy utahovak su zbytocne vyhodene peniaze (nemas prietok ani zasobu vzduchu, pistol samotna je srot a slaba) a striekacia pistol tiez (leda tak kus plotu raz za rok si nastrikat, ale stetec/valcek su 5 nasobne ekonomickejsie riesenia)
edit: sory snazil som sa to zhrnut a nevsimol ze vlakno sa riesi "trochu" dlhsie Ale ten gude je fajn, ma ho par znamych ako prenosna alternativa k "velkemu" kompresoru
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
j0hny neviem,či si ten Gude používal,ja ho mám cca 9 rokov a som s ním spokojný...áno je hlučný a hýbe sa pri fúkaní ale fúka čistý vzduch,je bezolejový,pištole mi bez problémov fungujú,v rýchlospojke od hadice pevne držia,tlakomer má oproti kvalitnému meraču + 0,1atm pri 2,5atm aj po veľa použitiach motor ide stále ako nový...nemal som s ním jediný problém...vyfúkal som s ním veľké množstvo pc,nb aj vysavačov,fúkam s ním pneu na aute,striekal som radiátory aj drevené steny lakom...za tie peniaze ponúka naozaj dosť...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Pokročilý používateľ
Výkonný kompresor k dispozícii mám, ako som písal. Potrebujem niečo kompaktné a verím, že aj tichšie. Keď príde tá sranda z banggoodu napíšem.
urcite napis, aj mna to zaujima ake to je v porovnani s normalnym kompresorom.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Na tom z banggood vidím napísané: Napätie: 110~120V 60Hz snáď sa jedná len o preklep
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: HyperX FURY 16GB 3200MHz DDR4 CL18, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W, Chladič: SCYTHE SCKTT-1000 Kotetsu
-
- Pokročilý používateľ
220V EU verzia. US je ako píšeš.
Inak na Amazone stojí cca 70 Euro bez dopravy, takže je tu reálna zľava. Výkon by to malo mať na účel postačujúci.
Inak na Amazone stojí cca 70 Euro bez dopravy, takže je tu reálna zľava. Výkon by to malo mať na účel postačujúci.