Ako som pisal v teme o fanoch, potrebujem doplnit pre build nejake fany ktore by boli vhodne pre ekwb slim radiator. V predu bude 3x pure wings 120 a v zadu zrejme tiez. Nemam rozhodnute ci push alebo pull osadenie. V zaciatkoch som mal SP120 corsair a boli vyborne, len pod 400rpm zacali trochu cvakat, zrejme to boli uz moc nizke otazky. Otazka je, co aktualne vybrat. Vardare mali podobne chovanie ako SP120. Su nejake fany ktore tymto netrpia a maju stale ako taky tlak ? Teda ak budu tiche aj pri 600rpm tak je to jedno, ale obavam sa, ze nebude velky vyber. Cena nejak nehraje rolu, len na prvom mieste je minimalna hlucnost.
Doplnim, ze to bude osadene v h700 nzxt.
Pripadne ak by to za to stalo tak vymenim aj tie BQ ...
Fans pre radiator - ekwb slim
Re: Fans pre radiator - ekwb slim
Dik za ponuku, je pravda, ze som nespomenul, ze by som rad nejake tmave a tie noctua co ponukas su v tej ich kuzelnej farbe. Teda ak je pravda co ukazuje noctua web. Ale beriem na vedomie.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bavíme sa o 120 mm fanoch, hej? Z čiernych sú top na radiátory BeQuiet Silent Wings 3, lepšie asi neporiešiš. Inak nové Noctua NF-A12x25, ale tam bude problém tá farba.
Spoiler: ukázať
Mino ano 120, tak asi kupim wings3, poskuloval som aj po noiseblocker, ale tusim nic nove nemaju v ponuke ... som hlupak, mohol som sa aj skorej opytat, som kupoval pumpu, rad., z tichepc ... nevadi v dalsej varke (:
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ako radí mino_85, priklonil by som sa k SW3jkám. Sám som ich vlastníkom a maximálna spokojnosť. Mal som ich aj na radiátoroch a fakt do 600ot. nepočuteľné, ešte aj na 750rpm počuť len prietok vzduchu a od 1000rpm vyššie ich začína byť trochu počuť, ale ich zvuk je príjemný pre ucho, žiadne hučanie ako napr. Noctua na vyšších otáčkach. Proste je to už high-end a v pomere ticho/výkon sú top. Mal som pred tým Noctui S12 a F12, takže mám to reálne porovnané.
Ok tak ich zoberiem, inak vecer som si zapojil pure wings 2 a musim povedat, ze funguju az do 350rpm a su super tiche. Za to fan na dark pro 3 mi nechce ist s pwm pod 900 rpm a neviem preco. Este sa s tym pohrajem.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Lebo tie fany na PRO 3 majú taký rozsah cez PWM, 140-ka myslím od 700 rpm, 120-ka od 850 alebo tak nejak. Cez napätie by mali ísť zregulovať nižšie než cez PWM.
Spoiler: ukázať