Telekom Magio Internet
Telekom Magio Internet
Čaute, stala sa mi taka vec po výpadku služieb telekomu mi doma proste nenabehol internet. Samozrejme som skúšal reštartovať router. Nič... Volal som na technickú podporu a tam mi chlap zdvihol povedal že mám čakať a zložil... Super podpora... Na druhý deň som volal znova s tým ze mi povedali ze o chybe vedia a ze ju riešia a ze na nápravu majú 48 hodín. Dnes už je to 3 deň a stále nemám internet. S tým ze mam čakať. Mate niekto takýto podobný výpadok?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Telekom Magio Internet
Čakať.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
nemáme, ale nezabudni si potom pýtať finančnú kompenzaciu za nefukčnosť služby z ich strany. Netreba tým nenažrancom nechať ani euro nevyše.
Myslim ze je to osetrene v zmluve.
cize jedine co mozes je nahlasit poruchu -> pockat technika.
cize jedine co mozes je nahlasit poruchu -> pockat technika.
.
mal som minuly rok rovnaky problem s vdsl od nich a tiez som musel len cakat, no ako nahradu mi dali na tri dni (cas trvania vypadku) zdarma neobmedzeny mobilny internet (no musel si mat easy alebo niektory telekom pausal)
Spoiler: ukázať