Zdravím všetkých.
Kúpil som si novú práčku:
https://www.e-beko.cz/cs/beko-vestavna- ... c-7612-b0w
Po jej rozbalení som zistil v bubne zarosenie a vlhkosť. Po demontáži "okrúhleho uzáveru" (na obrázku - vpravo dole) vytiekli z práčky približne 2 deci vody. Je to normálne??? Čo s tým? vrátiť práčku späť, alebo je to len kondenz???
Použitá práčka???
Použitá práčka???
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Re: Použitá práčka???
pokial viem kazda pracka sa v tovarni testuje, tak to len mozno nestacilo vyschnut alebo nemohol ju niekto vratit a predali ju znova tebe?
Spoiler: ukázať
Áno, stále sú - ale dajú sa demontovať aj namontovať späť - takže to o ničom nesvedčí. Mám z toho zlý pocit. Neexistuje na to nejaká finta?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
pracky sa vo vyrobe testuju, kupil si si jednu z tych (naj)lacnejsich, tie sa testuju na najstarsich linkach, je uplne mozne ze to dobre nevypustili .. nechcite vediet ako to napustaju testuju a posielaju dalej
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
bezne je aj v navode spominane, ze tam moze byt voda od testovania vyrobcu a treba to pred prvym pranim zohladnit
Presne tak. Kupil som drahsiu Bosch a tiez mala trochu vody v sebe. Uplne normalne.
Ok. Ďakujem za odpovede.