Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
akoze realne mi padla ta 8 Pro do oka, lebo:
- Huawei P40 Pro - bez google services,
- Samsung S20/Plus - v EU mam k disp. len exynos verziu, navyse samsung a jeho updaty,
- a prakticky nic dalsie co sa tyka androidu vramci flagship momentalne.
asi prvykrat, co hned v den uvedenia zvazujem objednavku
V poslednom čase je to čo "flagship" to nuda.To myslím všeobecne nielen pre OP. Zdá sa mi, že oproti OP7 pro idú bezpečnou cestou a robia presne to isté čo ostatní výrobcovia. Ešte pár rokov a všetko čím sa telefóny budú líšiť je cena a OS.
super.talent napísal: Ut 14. Apr, 2020, 19:16
akoze realne mi padla ta 8 Pro do oka, lebo:
- Huawei P40 Pro - bez google services,
- Samsung S20/Plus - v EU mam k disp. len exynos verziu, navyse samsung a jeho updaty,
- a prakticky nic dalsie co sa tyka androidu vramci flagship momentalne.
asi prvykrat, co hned v den uvedenia zvazujem objednavku
- Este tu je xiaomi 10 pro. I ked davat za cinana 1000 eur mi pride cudne.
Co som videl prve recenzie na oneplus 8 pro, tak to ma typicke "zaostale" choroby:
- predna kamera prepaluje
- citacka v displeji nepracuje na 100%
- zahnuty displej reaguje na nechcene dotyky
- bezdrotove 30W rychlonabijanie iba s proprietarnou podlozkou (wtf?), ktora nieje v baleni- inac sa nabija na 5W
- drahy a zbytocny 5G modem - na slovensku na co ???
- nema ip68
A to este niesme pri chybach, ktore sa objavia pri dlhodobom pouzivani...
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Nepoznam. To ip nakoniec ma iba "pro" verzia, pozeral som na "nepro".
Teraz nebudem pisat o oneplus, ale o citacke odtlackov prstov pod displejom ako takej. Tato citacka je menej spolahliva ako citacka v tlacidle. Ked si pozriete viacero videi na youtube - kde recenzuju smartfony s citackou v displeji, tak zistite, ze to tak proste je. Za mna je to krok spat - toto nie je progres, ale krok vedla. A je jedno, ci to je samsung, huawei, alebo oneplus. Netvrdim, ze ta citacka je smejd, ale je to downgrade, voci tej v tlacidle. Tu je dobre pozriet sa, ako to robi konkurencia. Moze si hovorit kto chce co chce na apple, ale toto vyriesili velmi elegantne a citacku do displeja ani nedali.
Ano, presne tak. Kedze je citacka v displeji dokazatelne menej spolahliva, ako ta v tlacidle, tak to povazujem jednoznacne za krok spat. Ak budem kupovat novy mobil, urcite ju nebude mat.