Obnovenie dát
Obnovenie dát
Zdravím. Stala sa mi taká nepríjemná vec. Robil som cez wintousb inštalačné usbcko a nejako mi pomenilo písmená diskov. USB malo nejakú chybu a tak zmenilo inštaláciu na m2 disk 930mb kde bolo 900gb hier. Je nejaká možnosť obnovenia? Aby bola zachovaná štruktúra zložiek? Lebo som to skúšal cez wondershare recoverit ale nenaslo absolútne nič.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Obnovenie dát
cim viac tam zapises, ty mensia sanca ze obnovis.
Skus recuva
Skus recuva
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ak chces povodnu strukturu nainstalovanych hier, tak tomu nedavam ani 0,000001% sancu.. Obnovoval som fotky a dokumenty z disku, ktory bol prepisany instalaciou, robil som to viacerymi softami a aj ked niektore z nich vyhrabali povodnu tabulku a snazili sa obnovit obsah, nic z toho nebolo kompletne pouzitelne..
Keby si chcel jednotlive subory, tak pri tych, ktore neboli prepisane, mas este sancu.. Ale kompletna hra? Ak by aj naslo povodnu strukturu, ako by si potom testoval, ci je to naozaj 100% povodny stav? Kazdu hru by si hral az do konca, ci sa nevyskytne nejaka chyba, ak je akykolvek subor poskodeny?
Toto nemas sancu docielit, pretoze tie programy (ked obnovujes povodnu strukturu) Ti nemaju ako oznamit, ze jeden subor ma povodny obsah a v inom uz bolo nieco prepisane..
Keby si chcel jednotlive subory, tak pri tych, ktore neboli prepisane, mas este sancu.. Ale kompletna hra? Ak by aj naslo povodnu strukturu, ako by si potom testoval, ci je to naozaj 100% povodny stav? Kazdu hru by si hral az do konca, ci sa nevyskytne nejaka chyba, ak je akykolvek subor poskodeny?
Toto nemas sancu docielit, pretoze tie programy (ked obnovujes povodnu strukturu) Ti nemaju ako oznamit, ze jeden subor ma povodny obsah a v inom uz bolo nieco prepisane..
Spoiler: ukázať
Skúsil som ale našlo iba ten Windows ktorý sa tam kopíroval
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Takéto veci bežne robím cez GetDataBack s tým, že musíš preskenovať všetky sektory a ak to nebolo všetko prepísané tak sa to dá obnoviť. A bude to presne tak ako si to mal.
Spoiler: ukázať