Ahojte,
Chcel by som si dat poradit od skusenejsich
Pravdepodobne moja vykopavka dosluzila, po zapnuti sa nedeje ziaden beep a ani obraz. Skusal som postupne odoberat komponenty (ram, vga) a stale ziaden beep. Vyskusal som aj iny zdroj ci nahodou ma neopustila iba 3.3 ci 5v vetva ale chyba nieje ani tu.
Viem ze sa jedna o vykopavku, no ide o to ze ak to ta vykopavka este nerozchodi tak mam trochu problem
Otazka, ma niekto skusenost so sikovnym servisom v KE alebo hodz aj kdekolvek na SK kde by mi vedeli pozriet tu vykopavku po elektrotechnickej stranke ? Nemyslim len test inych komponentov.
Popripade ak by sa nahodou niekto vedel somnou podelit o nejaku moznu skusenost pri pokuse o zachranu.
Dakujem kazdemu za radu.
Poskodena MB Asus P5Q3 Deluxe LGA775
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Poskodena MB Asus P5Q3 Deluxe LGA775
Realne, co myslis, kto ti bude akokolvek premeriavat 5-8 vrstvovu, cez 10r staru dosku? moc nedufaj....chcipla, je cas vymenit creva.
Toto neni o tom ako velmi je kto sikovny...ale o tom, ze k podobnym veciam nemas sancu ziskat akukolvek podporu.
Toto neni o tom ako velmi je kto sikovny...ale o tom, ze k podobnym veciam nemas sancu ziskat akukolvek podporu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pripadne ak je to velmi nutne, tak si zaobstaraj nejaku inu Socket 775 dosku, pripadne ak nenajdes s DDR3 tak aj nejake DDR2 pamate. Pravdepodobne zozenies za lacno, pripadne aj zadarmo.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
@shiro, jasne, chapem ze viacvrstvove pcb je problem, videl som len zopar indov na YT ktorych som nemohol dalej pocuvat tak ja len ci tu nenajdem skuseneho fanusika
@faugusztin, jo, asi tak nejak to skonci alebo to skonci cele...
@faugusztin, jo, asi tak nejak to skonci alebo to skonci cele...
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Nedavno som pozeral LGA775 dosku a lacne teda velmi nie su.. Samozrejme za predpokladu, ze to nebude nejaka starina s 9x5 chipsetom, ale aspon P35..
Kondiky su polymerove, takze tam nejake zjavne zmeny ako pri elektrolytoch (vydutie, vytecenie) nezbadas..
Dalsia vec, co znamena "mam trochu problem"? Disky v RAID alebo podobne nedostupne data? Ci len nefunkcny PC?
Kondiky su polymerove, takze tam nejake zjavne zmeny ako pri elektrolytoch (vydutie, vytecenie) nezbadas..
Dalsia vec, co znamena "mam trochu problem"? Disky v RAID alebo podobne nedostupne data? Ci len nefunkcny PC?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Ten moj problem nieje zas ziadna tragedia, ide o to ze momentalne tlacim vsetky svoje financie inym smerom a pripadna kupa hw mi pride teraz ako blbost .michalesku napísal: ↑Ut 01. Sep, 2020, 23:36 Nedavno som pozeral LGA775 dosku a lacne teda velmi nie su.. Samozrejme za predpokladu, ze to nebude nejaka starina s 9x5 chipsetom, ale aspon P35..
Plus, este stale neviem ci hodit aspon CPU, Ramky, Skrinu atd na bazar nech na to nesada prach.
hold, tazko sa mi s tym luci nebol som na to este pripraveny
A ku tym cenam, tu dosku maju aj na ebayi ale za tu cenu kaslem na to.
Asi skusim tie indicke videa trochu pretrpiet ci sa tam dozviem nieco ci nie.
Zatial dik
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Ahoj,
na tvojom mieste by som uvazoval nad upgreadom, ide o naozaj obstaroznu platformu.
Ak nemáš veľa peňazí nazvyš, ako dobrá kombinácia sa mi zdá kúpa i5 - 2500k, 8/16GB ram a doska, takéto niečo vieš kúpiť za približne 100e.
V bazári napr:
viewtopic.php?f=2&t=123997
Ak by si ale chcel kúpiť nové veci so zárukou, tak tam sa za rozumné minimum považujem
Ryzen 3 3100, B450 dosku a 16GB ram, takýto komplet vieš kúpiť približne za 230 - 250 e
na tvojom mieste by som uvazoval nad upgreadom, ide o naozaj obstaroznu platformu.
Ak nemáš veľa peňazí nazvyš, ako dobrá kombinácia sa mi zdá kúpa i5 - 2500k, 8/16GB ram a doska, takéto niečo vieš kúpiť za približne 100e.
V bazári napr:
Ak by si ale chcel kúpiť nové veci so zárukou, tak tam sa za rozumné minimum považujem
Ryzen 3 3100, B450 dosku a 16GB ram, takýto komplet vieš kúpiť približne za 230 - 250 e
-
- Používateľ
1adad1 napísal: ↑St 02. Sep, 2020, 12:14 Ahoj,
V bazári napr:
plne si uvedomujem cenu rezna a aj jeho momentalnu dominanciu na trhu, ale ja mam dusevny blok (intel by ma potesil viac)
najlacnejsie riesenie je ryzen 1200 af + doska + 8 giga ram, okolo 150 by to mohlo vyjst, vsetko nove a bude to mat vykon jak sandy bridge.
ked tak kup pentium s doskou, vo finale to je fuk kedze akykolevek novy cpu pozuje cokolvek co bolo v tej 775 doske strcene
ked tak kup pentium s doskou, vo finale to je fuk kedze akykolevek novy cpu pozuje cokolvek co bolo v tej 775 doske strcene