Poslednu dobu mam dost 3-4 hodinovych ciest, casto na otocku a zacinam mat problem s udrzanim pozornosti a klasicky hudobny playlist uz nezabera. Tak rozmyslam co ine pocuvat v aute co by pomohlo lepsie sustredid a trochu precvicit mozog. Zatial skusam spravy slovenskeho rozshlasu, newsfiltre dennika n a brana zavodskeho. chcelo by to ale nieco dlhsie, aspon na hodinu pocuvania, nejake diskusie politicke, spolocenske, psychologicke, technicke apod.
Mate nejake dobre tipy napr. na nejaky IT podcast?
Co pocuvat v aute: podcasty, audioknihy apod.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Co pocuvat v aute: podcasty, audioknihy apod.
Ja osobne som zacal pocuvat "knihy" vyber podla chuti a co youtube da.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
preco zrovna it? uz to mi pride pekna nuda ked je x krajsich podcastovych tem
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tie audioknihy pocuvate cez co? lebo to ma 20 hodin a ked si to dam na usb a napr. na kratsiu cestu si chcem pustit hudbu len tak nabuduce mozem seekovat jak yebo aby som zistil kde som skoncil, kedze infotainment v aute nieco ako bookmark nepodporuje.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Ja popravde vzdy nieco vyhrabem na YT, cez youtube vanced (bez reklam)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ak to chces mat zabavnejsie a IT, tak CZ Podcast je fajn. vcelku zaujimave rozhovory.
zo slovenskych ma celkom bavi KLIK
zo svetovych mam oblubeny Science(ish). rozoberaju fenomeny v popkulture z pohladu vedy. okrem toho, ze sa nieco dozvies, tak sa aj zasmejes
ak sa chcem 2-3 hodiny len smiat, tak urcite Lužifčák, ale musis mat rad taky ten absurdny humor.
zaujimave podcasty robi aj Pravidelná dávka, z nejakych motivacnych ma fajn rozhovory so zaujimavymi ludmi napriklad Lewis Howes, a vo forme podcastov sa da pocuvat aj Pod Lampou.
zo slovenskych ma celkom bavi KLIK
zo svetovych mam oblubeny Science(ish). rozoberaju fenomeny v popkulture z pohladu vedy. okrem toho, ze sa nieco dozvies, tak sa aj zasmejes
ak sa chcem 2-3 hodiny len smiat, tak urcite Lužifčák, ale musis mat rad taky ten absurdny humor.
zaujimave podcasty robi aj Pravidelná dávka, z nejakych motivacnych ma fajn rozhovory so zaujimavymi ludmi napriklad Lewis Howes, a vo forme podcastov sa da pocuvat aj Pod Lampou.