Doteraz všetko rýchlo dodane aj napriek pandemickej situacii.
V nedelu som objednal barebone PC, ktory mal byt "SKLADOM" no dodanie mi ponuklo az na pondelok dalsi tyzden. Hovorim si ze pohoda, pockam si, inde ho aj tak nemaju, cena fajn. Platba kartou online.
V utorok som si všimol že tovar je vypredaný/nedostupný. Tak som preventivne písal pre overenie stavu objednavky ci som ja zobral posledny kus alebo WTF. Nič. Vo stvrtok pisem znova mail. Nič. V piatok rano dalsi mail. Nič.
Tak som im cez obed poslal 4. mail uz so zamienkou zacat ich spamovat lebo tovar ma prist v pondelok a oni ho zatial neodoslali.
Po 4 maily konecne reakcia, ze tovar je nedostupny. Udajne ho zhanali u inych dodavatelov a podobne blaboli. To mi mohli povedat uz v utorok...
Som velmi sklamany z tejto skusenost. Na co je dobre taketo natahovanie zakaznika. Preco rovno neinformovali o danom stave ale naopak udrzuju/zvysuju napatie? V konecnom dosledku aj tak uskodia len sebe nedodrzanim terminu. Snazit sa zohnat tovar inde mohliu aj po tom ako informuju zakaznika... Za mna neseriozny sposob riesenia.

//ponukli mi dopravu zdarma na dalsi nakup