To zas nie, je tam pribeh, je to fps, ale ma to dost inych mechanik, napr vystavba zakladne, managment posadky, zmeny svojich rozhodnuti.
Hra sa deli na dni, kazdy den teda vyberies sebe a svojim ludom misie kam pojdu. Vacinou ide o misie kde sa ziska nejaky loot. Ked sa vratite v podvecer, loot co ziskali sa ti presunie do inventara a mozes rozsirit zakladnu, das im pridel jedla, mozno aj osetris(hral som zatial len jednu misiu zo zakladne a clen posadky sa mi vratil zdravy, ale predpokladm, ze ked pride dobity tak ho osetris)
Pocas misii hladas clues k tomu aby si nasiel dalsich ludi do posadky(zatial mam jedneho z 6?
Clenovia posadky su aj tvoji treneri, kde ti kazdy z nich zvysuje ine vlastnosti.
Cele to ma viest k tomu, aby si neskor, ked uz bude cela parta silna a vycvicena zautocil na elektrarnu.
Je do toho zapletene aj cestovanie v case, ovplyvnovanie myslienok a hlavne menenie svojich volieb ktore sa uz stali. CIze to ma nenalinkovany dej, ktory sa meni tak, ako si staviaas svoje rozhodnutia.
Co sa v reckach najviac stazovali, ze tie misie su obcas podobne a hlavne ze je tam vela roznych mechanik, ktore su podane trochu povrchne. Zatial nic take nebadam, uvidim neskor.