uprimne, ak by sa covid tema nezavrela, smeroval by som to priamo do nejJerry napísal: Pi 05. Nov, 2021, 16:24 Chalani, mám pocit, že obraciate túto tému ku kovidovej ... Budem to sledovať a pokiaľ sa nebudete držať témy, tak sa zamkne aj toto vlákno.
zalezi, k comu ma sekcia Debata o všetkom sluzitMimochodom toto vlákno tiež veľmi rezonuje vo vedení, či to vôbec nechať, lebo je konfliktné a často krát sa tu kráča po veľmi tenkom ľade ...
vacsina for ma volnocasovu sekciu, ktora sice ma volnejsie zameranie, ale pravidla volnejsie byt nemusia, staci to ustriehnut
ak je problem v zdrojoch, preco ich nerozsirit? ved ti ludia to robia zdarma, verim, ze par kandidatov by sa naslo
ale ved to ma uplne jednoduche riesenie, ak niekto spamuje reportami, mozete mu dat varovanie alebo mu reporty zakazat uplne, hlavne v pripade, ak su bezpredmetneJerry napísal: Pi 05. Nov, 2021, 19:58Dobre vieš ktorým smerom sa to mnoho krát uberá a v oznámeniach nie je nič iné, len ako sa jeden na druhého sťažuje, že na seba útočíte a podobne. Postupom času by to aj tebe liezlo na nervy, tomu ver.
nemyslim to nijak zle, ale zakazat urcite temy, aby sa diskusia nehybala a potom sa navzajom potlapkavat po pleci, ze uz to nemusime riesit, je prilis jednoduche riesenie
rychle, to ano, ale zbabele