grafika v podpise. skusal som kabel vo vsetkych troch hdmi portoch na telke s rovnakym vysledkom. vo windows ponuka refresh rate iba up to 60hz. ovladace preinstalovane, skusil som zapojit iba telku, odpojit primarny monitor. skusil som zapnut na telke LED motion clear. s rovnakym vysledkom.
kde moze byt problem?
----
zistil som, telka nema hdmi 2.1, iba hdmi 2.0
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Vyzerá to tak že HDMI sa zapáčil ten bordel čo spravilo USB a rozhodlo sa po nich opičiť, aby sa ani divá sviňa v tom nevyznala: https://tftcentral.co.uk/articles/when- ... t-hdmi-2-1
Chcelo by to nejaké class action lawsuits a pokuty od EÚ za takéto zámerné zavádzanie zákazníkov.
Zdravim mam podobny problem a som uz zufaly a uz som skusil asi vsetko. 120hz mi fungovalo v 4k zo starym kablom, prehodil som kabel za 8K HDMI 2.1 a uz neviem nastavit 120hz ani na starom ani na novom kabli. Nejake napady ? RTX2070s, NeoQled Q85 ,vdaka
EDIT: 120Hz viem nastavit len vo full HD rezime v 4k nie
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Na 99,99% to bude kablom. Ak to je nejaky lacnejsi do 20€ tak ho skus reklamovat, alebo kup iny. Z vlastnej skusenosti 2 z 3 hdmi2.1 kablov neslo na 4k120
Na 0,01% sa ti aktualizoval ovladac, potrebujes tam pridat vlastny rezim. V nastaveniach to najdes, v nvidia kontrol paneli to je tiez. Prave ten mne tiez robil problemy pri prepinani rezimov. V urcitej kombinacii po sebe prepnutych rezimov to zblblo a ostalo na 60hz, alebo aj 29,x Hz