Ahojte, neviete kde by som mohol zohnat / a či vôbec kit pre socket 1700 ku mojmu AIO Asus TUF 240 LC? Vidim ze totožný chladič sa da kúpiť už s týmto kitom v baleni ale samotný neviem nikde nájsť.
Planujem prechod na 12gen a som s nim spokojný
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 9800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 ARGB , MSI RTX 5090 Gaming TRIO, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW Titanium , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
Jj, to som sa dočítal ale niesom úplne presvedceny ze by som to chcel takto prevádzkovat. Svoje AIO uz mam na predaj, len ma napadlo či by nebolo jednoduchšie a hlavne lacnejsie zohnať KIT. Dik za info
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 9800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 ARGB , MSI RTX 5090 Gaming TRIO, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW Titanium , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
Urcite ak budu ludia bombardovat suport asusu o uvolnenie kitu, tak ho poskytnu. Ale pocital by som s premrstenou cenou... vidim v tom zasa marketing.
Iank neviem aky cpu planujes, ale siel by som uz do ryujin alebo do arctic freezeru, oba 360mm. Oba maju miniventilatory na vrm (+ram/nvme)
Ryujin ma noctua vetraky. Sice akurat tie najhlucnjsie, ale da sa to na 360tke ukocirovat do rozumnej hlucnosti
Tak pokial by som už kupoval nove AIO tak urcite vezmem niečo od Asusu a 360mm. Momentálne hľadám nieco cenovo rozumnejšie (teda ten kit) predsa len CPU a MB nebude lacná záležitosť. Ale všetko ma ešte nejaky cas, zatial si robím len prehľad.
Tak najlacnejsie bude vziat z690 dosku od asusu, a nahodit to tam ako lga1200
Akurat by som tam pre istotu dal dvojmo podlozky pod distancne stlpiky, a zatahovat blok s citom na 2x rovnomerne. Najprv len zaheftovat na 2 zavity a az potom dotahovat po 3 otacky do kriza. Lebo je tam o 1mm silnejsi pritlak. To vies tymi podlozkami dvihnut...