K: Detske hodinky s gps a phone
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
K: Detske hodinky s gps a phone
cauko borci
nieco takeho hladam pre dcerku co ide do skoly zaraz
https://euro-markt.sk/collections/pre-n ... acidlo-sos
vodeodolne ,aby som vedel kde je (gps) a aby som vedel volat. co by ste odporucali?dik
nieco takeho hladam pre dcerku co ide do skoly zaraz
https://euro-markt.sk/collections/pre-n ... acidlo-sos
vodeodolne ,aby som vedel kde je (gps) a aby som vedel volat. co by ste odporucali?dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Re: K: Detske hodinky s gps a phone
ta ma skolu na druhom konci mesta a mobil jejj davat je skoro podla mna
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Pozri sem:
https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtop ... y&start=15
Moc sa toho nezmenilo a v podstate je to vsetko cina.
Nakoniec ma dcera po roku aj nieco moj byvaly telefon Xiaomi Redmi Note 9 pro. Ma ho iba ked dovolime, mam ho pod spravou cez Family link atd
Edit: este pred redmi note nosievala taku jednoduchu nokiu, ale zacali chodit na vylety, tak som jej dal do roky nieco, s cim spravi aj nejaku tu fotku. Keby som nemal to redmi,tak idem do nejakeho lacnejsieho odolneho smartfonu z Ciny
https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtop ... y&start=15
Moc sa toho nezmenilo a v podstate je to vsetko cina.
Nakoniec ma dcera po roku aj nieco moj byvaly telefon Xiaomi Redmi Note 9 pro. Ma ho iba ked dovolime, mam ho pod spravou cez Family link atd
Edit: este pred redmi note nosievala taku jednoduchu nokiu, ale zacali chodit na vylety, tak som jej dal do roky nieco, s cim spravi aj nejaku tu fotku. Keby som nemal to redmi,tak idem do nejakeho lacnejsieho odolneho smartfonu z Ciny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Kazdopadne ak chces GPS realne vyuzivat, tak nieco co ma lepsiu vydrz a co ma aspon ako tak userfriendly a nie spackanu aplikaciu.
Za seba po troch vyslovene suntoch sme skoncili na lamax watchy2. Nic nizsie by som to neodporucil, lebo to potom radsej nic.
Za seba po troch vyslovene suntoch sme skoncili na lamax watchy2. Nic nizsie by som to neodporucil, lebo to potom radsej nic.
ITX: MB: ASUS ROG STRIX B450 I-Gaming CPU: AMD Ryzen 3600 Cooler: Corsair H80i v2 GPU: MSI RTX2080 Super Ventus XS OC 8GB SSD:Adata XPG SX800 Pro SSD 2TB M.2NvMe RAM: Patriot Viper 4 blackout Series 16GB 3600Mhz CL17 Case: Phanteks Enthoo Evolv Shift air ITX PSU: Corsair SF600 80 plus platinum
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
-
- Pokročilý používateľ
kde si to kupoval?ja chfem hodinky. mobil nema vztah.neviem to inac napisat. nezaujima ju mobil a ani hofinky nebudu ale aby som sa jej ja dovolal. ona s tym nebude nic robit. ju zaujima balet.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
v nasej skole detom do 4. triedy taketo veci beru. ked si paranoik mozes skusit jej hodit do tasky nieco taketo https://www.aliexpress.com/item/1005003 ... 1802R9ICzN ked zavolas na tu simku tak sa zapne odposluch, tak mozes zopakovat ucivo z matematiky v dlhej chvili
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
To je fakt, zisti si stevo ci nemaju problem s hodinkami/telefonom v tej skole.
Pouvazuj aj o tom telefone. Za cenu 80€ dokazes splasit android telefon, ovladat ho budes cez family link, vydrz lepsia ako pri hodinkach. Mozes bez pro lemov blpkovat aplikacie v tom telefone, nastavis kedy a v ktorych hodinach bude zapnuty, kedykolvek ho vystopujes a ude sa dat z neho aj normal e volat a pisat, co sa o hodinkach neda povedat. Dokonca mozes v telefone povolit kto sa jej na ten telefon dovola. Ja mam nastavene, ze sa jej dovolaju len cisla, ktore ma v telefone ulozene. To iste sms. Na pisanie som jej ale nainstaloval signal. Ziaden facebook alebo messenger
Pouvazuj aj o tom telefone. Za cenu 80€ dokazes splasit android telefon, ovladat ho budes cez family link, vydrz lepsia ako pri hodinkach. Mozes bez pro lemov blpkovat aplikacie v tom telefone, nastavis kedy a v ktorych hodinach bude zapnuty, kedykolvek ho vystopujes a ude sa dat z neho aj normal e volat a pisat, co sa o hodinkach neda povedat. Dokonca mozes v telefone povolit kto sa jej na ten telefon dovola. Ja mam nastavene, ze sa jej dovolaju len cisla, ktore ma v telefone ulozene. To iste sms. Na pisanie som jej ale nainstaloval signal. Ziaden facebook alebo messenger
-
- Pokročilý používateľ
to ze ona take cudo nebude nosit a strati to. phone sme jej skusali dat. ma na salame. tie hodinky jej pripnem a kludne nabijem.aj kazdy vecer. molnart jak ty s detmi vychadzas?ci len spehujes v parku a chces im ukazat klobasu?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ak existuje nieco trapne pre decka, tak je to volanie s rodicmi pred kamosmi.
Teraz to vynasob krat desat, a donut ju nosit nieco cez co moze telefonovat len cez hlasity odposluch (alebo saskovat so sluchatkami).
Urcite mobil. Nejaky mensi, a zakvacit na krk. A postarat sa o spravne obmedzenia, co sa tyka obsahu ci pristupu k internetu.
Teraz to vynasob krat desat, a donut ju nosit nieco cez co moze telefonovat len cez hlasity odposluch (alebo saskovat so sluchatkami).
Urcite mobil. Nejaky mensi, a zakvacit na krk. A postarat sa o spravne obmedzenia, co sa tyka obsahu ci pristupu k internetu.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
wtf??
ked chcem zavolam svojim detom tak zavolam dospelemu ktory stoji pri nom 10 metrov a gps nepotrebujem lebo VIEM kde sa nachadza. snad ani ty nejdes pravaka posielat mhd alebo pustat sameho do parku
ked chcem zavolam svojim detom tak zavolam dospelemu ktory stoji pri nom 10 metrov a gps nepotrebujem lebo VIEM kde sa nachadza. snad ani ty nejdes pravaka posielat mhd alebo pustat sameho do parku
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ja som tiez saskoval s GPS hodinkami pre deti. Nevidim v tom nic zle. Ked chodila mala do prvaku, alebo sme isli s detmi na vylet mali ich na rukach. Dcera konci druhy rocnik a ma uz telefon. S obmedzeniami, ale ma. Aspon ju obcas potesim nejakym šiši púzdron nan z Ciny. Synator este ostava pri hodinkach. Je to trochu paranoja, takto sledovat deti. Ale za tych par supov co to stoji, mi to stoji.
ak to bola reakcia na mna, tak v alze. A aplikaciu som myslel na rodicovsky telefon, lebo v nom to to budes riesit. Tie lacne maju okrem hrozneho HW aj hrozny SW, ktorym sa to potom snazis nastavit.
je to mozny pohlad, ale ja s nim tiez nejako velmi nesuhlasim.
Ad1. Hodinky nativne riesia to, co musis potom komplikovane zistovat a nastavovat v telefone ak nie si zbehly aby to fungovalo ako hodinky.
Ad2. Hodinky ma naruke, mobil musi mat v taske lebo do vrecka sa zmestit nemusi, alebo aj keby ano, moze to byt velmi neprakticke a nepohodlne.
Ze od vyssieho veku je telefon vhodnejsi rozporovat nebudem, ale male decko vyriesim jednoznacne hodinkami.
ITX: MB: ASUS ROG STRIX B450 I-Gaming CPU: AMD Ryzen 3600 Cooler: Corsair H80i v2 GPU: MSI RTX2080 Super Ventus XS OC 8GB SSD:Adata XPG SX800 Pro SSD 2TB M.2NvMe RAM: Patriot Viper 4 blackout Series 16GB 3600Mhz CL17 Case: Phanteks Enthoo Evolv Shift air ITX PSU: Corsair SF600 80 plus platinum
-
- Pokročilý používateľ
jj ako reco pise, ja ju nechcem sledovat, ani jej volat. tu je to ze mi kvazi prezvoni a ja sa pozriem kde je a tam po nu pridem ked tak autom. ziadna paranjoa ani nic ale to, na co tie hodinky su. davat jej mobil je mozno ozaj neskor. teraz ani nevie kde ma ten v byte. proste viem ze mobil by zabudla prvy den niekde. hodinky jej zapnem na ruku a poviem tu stlac ked chces zavoalt tatikovi. tot vsjo. a vodeodolne som chcel aby pri umyvani ruk sa to neposralo bo isto to neda dole.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tie spominane lamaxy maju krytie IP67, takze to je podla tvojich predstav.