Zistil som ze v CZ v O2 a Vodafon nemaju podporu, pritom Telecom funguje. Rad by som vedel ako je to u nasho Telekomu. Mobil som uz objednal, mam 24h na zrusenie objednavky.
sorry za OT, ale VoWifi takto nefunguje - normalne minas kredit / odpocitavaju sa ti minuty z pausalu ako pri normalnom hovore. Ide iba o to, ze ked mas slaby alebo ziadny mobilny signal (napr. niekde v pivnici) a si v pokryti wifi, tak aj vtedy si schopny uskutocnovat hovoryHellAngel napísal: Po 01. Aug, 2022, 11:54 ...
VoWIFI ta bude zaujimat, ak nemas nekonecny pausal a chces usetrit si minuty/eurace. Hovor je vykonanz vramci wifi siete, takze sa nic neuctuje
V pripade ak je telefon pripojeny na wifi, tak data standardne isli aj ked clovek telefonoval. V pripade, ak telefon funfuje na mi ol ych datach, nie wifi, tak pocas hovoru doslo k odpojeniu od dat. S prichodom VoLTE, sa toto zmenilo a mobilne data funguju aj pocas hovorumolnart napísal: Po 01. Aug, 2022, 21:32 Mne data cez wifi normalne funguju aj ked telefonujem. A to volte nema potom castejsie vypadky pri volani z auta apod?
Vyzera to na vertical banding ako na oled telkach. Mal som velmi podobny problem ked som kupil rodicom telku a behom par dni zmizlo.Mr.Devil napísal: Ut 02. Aug, 2022, 21:13 Displej na sedom pozadi vyzerá dosť na ho*no... A teraz neviem ci je to vlastnost alebo chyba![]()