win98 pod winXP

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
ocino

win98 pod winXP

Príspevok od používateľa ocino »

Potrebujem poradit ako na WinXp nainstalovat Win98, co najjednoduchsie a zo zmenov botovania vo WinXp. Ak tu to bolo preberane tak ma prosim nekamenujte, skusil som pred zalozenim noveho vlakna carovne slovo hladaj !
Ps. Program na ovladanie daneho stroja je funkcny len pod 98, vo WinXp nekomunikuje s hardwerovym kablom.
Používateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00

Re: win98 pod winXP

Príspevok od používateľa AjsTi »

ocino napísal:Potrebujem poradit ako na WinXp nainstalovat Win98, co najjednoduchsie a zo zmenov botovania vo WinXp. Ak tu to bolo preberane tak ma prosim nekamenujte, skusil som pred zalozenim noveho vlakna carovne slovo hladaj !
Ps. Program na ovladanie daneho stroja je funkcny len pod 98, vo WinXp nekomunikuje s hardwerovym kablom.

Ide o to , ze WinXp bezi na akelkovek partcii , ale Win98 , takze musis urobit ad)1 vytvorit particiu , ktora bude prva , na ktorej nebude system a bude na fat16/32 a na nu das win 98 , po naistalovani , pustis este recovery instal winXp aby si zapisal mbr , alebo ad)2 rozdelis disk na dve casti , zmazes winxp a instalnes system na c disk[win98] a na d disk [winxp] , alebo ad)3 pouzijes ghosta na odzalohovanie a rozdelis disk a instalnes ako je popisane v ad)2. Viem ze je to kusek komplikovane.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Používateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

schovam winxp particiu cez partition magic, vytvorim FAT particiu pre win98, nainstalujem win98, nainstalujem bootmagic. odokrijem particiu winxp a bootmagic sam zisti ze je tam viac OS a da ti na vyber

Návrat na "Operačné Systémy"