najlacnejsi 4*4 automat dzad
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
najlacnejsi 4*4 automat dzad
borci budem potrebovat zrejme dalsi rok automat, 4*4 s klimou. a vyhrev sedacky. tieto 4 veci. nic ine. el nie
. co by ste radili? male hovno do prace 5km Denne. ideal nove ale rocne dvoj rocne prekusnem kedze to asi bude scross bo duster smejdi nerobia s automatom aj ked mohol som zle pozerat. cim lacnejsie tym lepsie. to auto bude len otrok do prace 5km a nikde inde, ani na nakup, ani do kostola. dikicko.
. co by ste radili? male hovno do prace 5km Denne. ideal nove ale rocne dvoj rocne prekusnem kedze to asi bude scross bo duster smejdi nerobia s automatom aj ked mohol som zle pozerat. cim lacnejsie tym lepsie. to auto bude len otrok do prace 5km a nikde inde, ani na nakup, ani do kostola. dikicko.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: najlacnejsi 4*4 automat dzad
Suzuki swift
-
- Pokročilý používateľ
bude sa dochadzat denne za mestom do trochu odlahlej casti a swift podla konfigu uz nema automat +4*4
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
... aku svetlu vysku treba ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Skoda toho 4x4, dost zbytocna podmoenka ale nedbam.
Fiat panda nema automat?
Fiat panda nema automat?
4x4 sa kupuje kvoli snehu, alebo kvoli terenu?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
SX4 S Cross je celkom rozumna volba. Atmosfericky benzin, 4x4, automat, jednoduche auto. Kupis aj nove a za rozumne peniaze. Ideal by bol Duster, ako si ale spravne pomenoval, nevyraba sa v automate.
Ak by si chcel usetrit, pozri si aj starsie rocniky
Ak by si chcel usetrit, pozri si aj starsie rocniky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Z tých lacnejsich áut s automatom a 4x4 prichádza do úvahy ešte SangYong Tivoli prip. Korando.
Z takých tých horších štvorkoliek sa dá objednať ešte Yaris X, ten má však len 5 konovy motor a to teda neviem či dostatočne poslúži na tvoje účely.
Ešte by som ťa ale rád upozornil na jednu vec. To že to má díler uvedené v cenníku, neznamená, že sa to dá objednať.
Z takých tých horších štvorkoliek sa dá objednať ešte Yaris X, ten má však len 5 konovy motor a to teda neviem či dostatočne poslúži na tvoje účely.
Ešte by som ťa ale rád upozornil na jednu vec. To že to má díler uvedené v cenníku, neznamená, že sa to dá objednať.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
som si spomenul na subaru a ako vyhralo tento test
https://youtu.be/SsEFOH7KP-Q?t=2630
neviem ci XV je porovnatelne s Forestrom
https://youtu.be/0KFz_W7-tiU?t=900
https://youtu.be/SsEFOH7KP-Q?t=2630
neviem ci XV je porovnatelne s Forestrom
https://youtu.be/0KFz_W7-tiU?t=900
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
tak staviam dom a starosta tam nechce ani odhrnat sneh a je to za dedinou cez staru cestu kde je kus asfalt a potom do prace to ma zena tiez za mestom utvar a tam zrejme tiez to bude menej odhrnute. preto 4*4 a automat. klima a vyhrev sedaciek musia byt.ine nam netreba a svetla vyska mi je jedno. je to tak fakt na 2tis km rocne max. fiat sme mali punto a cele vedenie fiatu by som poslal do osviencimu. jedine mi ostal suzuki a na bazari je 4r s 18tis km za 18tis ta ale dalsi rok asi nebude na predaj uz ale reku ci mi neunika nieco. ist do De kupit? len si robim.prieskum a nad 18tis eur by som nerad siel.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Nissan Patrol Y60 alebo Y61. Na rozdiel od tych doteraz vymenovanych kktincov to ma aj bezpecnost pretoze tvoje kolena nie su deformacna zona.
Na 3000km rocne ti je absolutne jedno aku to ma spotrebu a ano, nestratis 4.000 na hodnote rocne a nemusis to mat havarijne poistene "ze co keby".
Na stavanie domu sa ti mozno semtam trikrat tyzdenne hodi potiahnut nejaky vozik.
Kup si normalnu masinu, vykakaj sa na hentie načinčané novodobe SERSAMy ktore nemaju mechanicku permanentnu stvorkolku ale len ju pripajaju v pripade potreby (citaj : dve sekundy neskoro). To preto aby nemala v laboratornych testoch o sedem kvapiek vacsiu spotrebu.
Lahky bonus : aj sa v tom budes citit ako chlap.
Na 3000km rocne ti je absolutne jedno aku to ma spotrebu a ano, nestratis 4.000 na hodnote rocne a nemusis to mat havarijne poistene "ze co keby".
Na stavanie domu sa ti mozno semtam trikrat tyzdenne hodi potiahnut nejaky vozik.
Kup si normalnu masinu, vykakaj sa na hentie načinčané novodobe SERSAMy ktore nemaju mechanicku permanentnu stvorkolku ale len ju pripajaju v pripade potreby (citaj : dve sekundy neskoro). To preto aby nemala v laboratornych testoch o sedem kvapiek vacsiu spotrebu.
Lahky bonus : aj sa v tom budes citit ako chlap.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
"ideal nové alebo dvojročné, s automatom"
turbo? 30 ročný offroad
turbo? 30 ročný offroad
ITX >>> ATX
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
random generaror napadov