Notebook po sklopeni pocut fany
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Notebook po sklopeni pocut fany
Ahojte, stretli ste sa niekto s tym, ze po sklopeni alebo uspati sa tocili ventilatory na notebooku? Z vyduchov ide horuci vzduch, ako keby pracoval, pritom je uspany. Zaujimave je, ze ked ho prebudim, ventilatory sa prestanu tocit a notebook ide ticho. Ide o notebook v podpise
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Re: Notebook po sklopeni pocut fany
Tak som sa dopatral ku moznej pricine, sranda ze som ju nasiel po tom ako som sem napisal kym som sem napisal, nepomohlo nic co som nasiel
Vyzera to, ze za neprejdenie do uplneho spanku po sklopeni, mohla aplikacia Dell Optimizer Service a jej sluzba ExpressConnect. Po odinstalovani balastu Dell Optimizer Service sa notebook pekne uspi
Vyzera to, ze za neprejdenie do uplneho spanku po sklopeni, mohla aplikacia Dell Optimizer Service a jej sluzba ExpressConnect. Po odinstalovani balastu Dell Optimizer Service sa notebook pekne uspi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
optimizoval ťa
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Nic nove na Dell notasoch, firemny mam Dell a furt na to musim mysliet ked davam do batohu a nevypinam.
Kolegovia tak isto, daktory dokonca vzdy po vypnuti prikladaju k uchu ci sa vetrak aj prestal tocit.
Ked na to zabudnem tak najcastejsie je vyslahana baterka, alebo fajnovo vyhriaty batoh.
Ale zato moze ciastocne aj ten IT spravcovsky balast nasej firmy ktory furt v ten spravny moment stahuje a lebo nahrava updejty.
Kolegovia tak isto, daktory dokonca vzdy po vypnuti prikladaju k uchu ci sa vetrak aj prestal tocit.
Ked na to zabudnem tak najcastejsie je vyslahana baterka, alebo fajnovo vyhriaty batoh.
Ale zato moze ciastocne aj ten IT spravcovsky balast nasej firmy ktory furt v ten spravny moment stahuje a lebo nahrava updejty.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Ako zvyknem pri kupe NB rovno hadzat cistu instalaciu aby som ten vyrobny balast dal het, len tetaz sa mi to nechcelo robit
@mp3turbo chcem byt aktualny a vyoptimalizovany. No skoncil som s priehratym NB v batohu
@mp3turbo chcem byt aktualny a vyoptimalizovany. No skoncil som s priehratym NB v batohu